Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Στον εισαγγελέα εφετών η υπόθεση της Folli Follie
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στον εισαγγελέα εφετών η υπόθεση της Folli Follie

Έγκληση στον εισαγγελέα εφετών Αθηνών αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την υπόθεση της Folli Follie. Η έγκληση είναι βαρύτερη παραπομπή από την αποστολή πληροφοριακού σημειώματος προς οικονομικό εισαγγελέα, και παράλληλα σημαίνει ότι η Επιτροπή δέχεται εκ των προτέρων ότι έχουν διαπραχθεί αδικήματα από τη διοίκηση της εταιρείας. Διαβάστε ακόμα: Φορολοταρία: Έρχονται και οι επόμενες κληρώσεις […]

Έγκληση στον εισαγγελέα εφετών Αθηνών αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την υπόθεση της Folli Follie.

Η έγκληση είναι βαρύτερη παραπομπή από την αποστολή πληροφοριακού σημειώματος προς οικονομικό εισαγγελέα, και παράλληλα σημαίνει ότι η Επιτροπή δέχεται εκ των προτέρων ότι έχουν διαπραχθεί αδικήματα από τη διοίκηση της εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα:

Φορολοταρία: Έρχονται και οι επόμενες κληρώσεις

Ο εισαγγελέας εφετών θα εξετάσει την έγκληση απ’ την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και αναμένεται να αναθέσει την υπόθεση σε ανακριτή.

Σημειώνεται ότι την περασμένη Παρασκευή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε να αναστείλει τη διαπραγμάτευση της μετοχής της εισηγμένης.

Σε ανακοίνωσή της η Folli Follie ανέφερε ότι η ίδια αιτήθηκε την αναστολή «μετά την εξακολουθούμενη και συντονισμένη διασπορά παραπλανητικών ειδήσεων, η οποία έχει δημιουργήσει αδικαιολόγητα ένα έντονα αρνητικό κλίμα για την εταιρία μας», ενώ σημείωνε ότι αυτό έγινε «προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οικονομικών καταστάσεων της εταιρίας μας από την ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρία Ernst & Young, στη διάθεση της οποίας η εταιρία μας ήδη θέτει όλα τα ζητούμενα στοιχεία».

Ωστόσο, με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς «άδειαζε» ουσιαστικά τον όμιλο τονίζοντας ότι στην επιστολή της η εταιρία «δήλωσε αδυναμία παροχής στοιχείων που αφορούν στις οικονομικές της καταστάσεις και για το λόγο αυτό η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ζήτησε από το Χρηματιστήριο Αθηνών την αναστολή διαπραγμάτευσης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις