Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τουρκικό στρατιωτικό όχημα σκοτώνει 85χρονη γυναίκα (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκικό στρατιωτικό όχημα σκοτώνει 85χρονη γυναίκα (vid)

  Ένα βίντεο που συγκλονίζει κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα τουρκικό στρατιωτικό όχημα να περνά πάνω από μια ηλικιωμένη γυναίκα, συνθλίβοντας το κεφάλι της. Το βίντεο που προήλθες από κάμερες ασφαλείας στο Ντογιάρμπακιρ, στο Κουρδιστάν, δείχνει ένα σταθμευμένο τουρκικό στρατιωτικό όχημα. Μια 85 γυναίκα κρατώντας το μπαστούνι της περνά από μπροστά. Ξαφνικά […]

 

Ένα βίντεο που συγκλονίζει κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα τουρκικό στρατιωτικό όχημα να περνά πάνω από μια ηλικιωμένη γυναίκα, συνθλίβοντας το κεφάλι της.

Το βίντεο που προήλθες από κάμερες ασφαλείας στο Ντογιάρμπακιρ, στο Κουρδιστάν, δείχνει ένα σταθμευμένο τουρκικό στρατιωτικό όχημα. Μια 85 γυναίκα κρατώντας το μπαστούνι της περνά από μπροστά.

Ξαφνικά το όχημα ξεκινά και περνά πάνω από την άτυχη γυναίκα!

Διαβάστε ακόμα:

Μουχαρέμ Ιντζέ: O ισχυρότερος αντίπαλος του Ερντογάν

Ένας άνδρας έχει σπεύσει να προειδοποιήσει τους Τούρκους οι οποίοι όπως φαίνεται δεν έδωσαν καμία σημασία.

Ο Τούρκος λοχίας οδηγός κρατήθηκε για λίγο. Αφέθηκε ελεύθερος και αντιμετωπίζει τη κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Το πόρισμα της τουρκικής στρατοχωροφυλακής κατηγόρησε την 85χρονη νεκρή για απροσεξία.

https://twitter.com/BerxwedanZagros/status/1001564709315850240?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.militaire.gr%2Ftoyrkiko-stratiotiko-ochima-skotonei-gynaika-85-eton-vinteo%2F&tfw_creator=karvounopoulosp

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις