Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Είναι 106 ετών, δεν έχει βγει ραντεβού και… έχει το μυστικό της μακροζωίας
ΚΟΣΜΟΣ

Είναι 106 ετών, δεν έχει βγει ραντεβού και… έχει το μυστικό της μακροζωίας

Μια ηλικιωμένη ισχυρίζεται ότι έφτασε τα 106 και γνωρίζει το μυστικό της μακροζωίας της. Η Madeline Dye, γεννήθηκε στο South Yorkshire, στην Αγγλία το 1912, έχει πάει σε παμπ μόνο μια φορά στη ζωή της κι αυτό για να γιορτάσει τα 90ά γενέθλιά της. Όπως φανερώνει η ίδια, το μυστικό της μακροζωίας της είναι ότι δεν […]

Μια ηλικιωμένη ισχυρίζεται ότι έφτασε τα 106 και γνωρίζει το μυστικό της μακροζωίας της.

Η Madeline Dye, γεννήθηκε στο South Yorkshire, στην Αγγλία το 1912, έχει πάει σε παμπ μόνο μια φορά στη ζωή της κι αυτό για να γιορτάσει τα 90ά γενέθλιά της.

Όπως φανερώνει η ίδια, το μυστικό της μακροζωίας της είναι ότι δεν έζησε ποτέ στο «στρες» με το οποίο «πάνε πακέτο» ο γάμος και οι σχέσεις, ενώ δεν έχει βγει ραντεβού.

Διαβάστε ακόμα: Forbes: Αποκαλύπτει τα 13 μυστικά της μακροζωίας

Η συνταξιούχος ζούσε μόνη της στο σπίτι μέχρι την ηλικία των 103 ετών, αλλά όταν έπεσε και χτύπησε, μετακόμισε σε γηροκομείο.

Γιόρτασε τα 106α γενέθλιά της στις 28 Απριλίου με ένα ταξίδι και πάρτι στο γηροκομείο. «Κάθε φορά που κάποιος την ρωτάει για τις παλιές της σχέσεις ή αν έχει σύζυγο, λέει “ποτέ δεν είχα, για αυτό είμαι σ’ αυτή την ηλικία”» και συνεχίζει: «Λέει ότι δεν είχε το άγχος του γάμου, το οποίο είναι μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο», αναφέρει η 80χρονη ανιψιά της.

Διαβάστε ακόμα: Το είδος μουσικής που «χαρίζει» χρόνια

«Όταν ήταν 103, με ρώτησε αν μπορούσα να αλλάξω της κάποιες κουρτίνες σε μια κρεβατοκάμαρα. Της είπα ότι θα το έκανα την επόμενη μέρα και όταν έφτασα είπε Σου αρέσουν οι κουρτίνες; Δες τι έχω κάνει!».

Όπως αναφέρεται στη Daily Mail, είναι πολύ ευδιάθετη, ντύνεται πολύ όμορφα και συχνάζει στη κοινόχρηστη αίθουσα για να περνάει ευχάριστα με άλλους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις