Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απεργία: Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργία: Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους

Απεργία: Κυκλοφοριακό «μπλακ άουτ» και κίνηση έχει προκαλέσει στους δρόμους της Αττικής η στάση εργασίας και το συλλαλητήριο που έχει προαναγγείλει η ΓΣΕΕ. Το επιβατικό κοινό κινείται μετ΄εμποδίων, τα αυτοκινήτα έχουν γεμίσει τους δρόμους της Αθήνας και η κίνηση είναι μαρτυρική. Η ΓΣΕΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια. Διαβάστε […]

Απεργία: Κυκλοφοριακό «μπλακ άουτ» και κίνηση έχει προκαλέσει στους δρόμους της Αττικής η στάση εργασίας και το συλλαλητήριο που έχει προαναγγείλει η ΓΣΕΕ.

Το επιβατικό κοινό κινείται μετ΄εμποδίων, τα αυτοκινήτα έχουν γεμίσει τους δρόμους της Αθήνας και η κίνηση είναι μαρτυρική.

Η ΓΣΕΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.

Διαβάστε ακόμα:

Απεργία 30/5: «Παραλύει» η χώρα – Πώς κινούνται τα ΜΜΜ – Ποιοι απεργούν

Τα λεωφορεία (και τα Express Αεροδρομίου) και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9:00 το πρωί έως και τις 9:00 το βράδυ.

Ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του Μετρό από/προς Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Επίσης, 24ωρη απεργία έχει κηρύξει η ΠΝΟ ενώ ακυρώνονται και τροποποιούνται πτήσεις της Aegean και της Olympic Air, λόγω της στάσης εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

Δείτε LIVE με ένα κλικ την κίνηση στους δρόμους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις