Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μοιραία σύγκρουση 60χρονης με ποδηλάτη
ΕΛΛΑΔΑ

Μοιραία σύγκρουση 60χρονης με ποδηλάτη

Επέστρεψε από το εξωτερικό η 60χρονη οδηγός που φέρεται να βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου, την ημέρα της μοιραίας σύγκρουσης, που παρέσυρε στο θάνατο τον Κώστα Τζωρτζάκη. Μετά την παρουσίασή της στο Τμήμα Τροχαίας Χανίων το βράδυ της Δευτέρας με την συνοδεία του δικηγόρου της και μετά την κατάθεση – απολογία της, χθες, ημέρα […]

Επέστρεψε από το εξωτερικό η 60χρονη οδηγός που φέρεται να βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου, την ημέρα της μοιραίας σύγκρουσης, που παρέσυρε στο θάνατο τον Κώστα Τζωρτζάκη.

Μετά την παρουσίασή της στο Τμήμα Τροχαίας Χανίων το βράδυ της Δευτέρας με την συνοδεία του δικηγόρου της και μετά την κατάθεση – απολογία της, χθες, ημέρα Τρίτη, η υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου με θύμα τον 57χρονο ποδηλάτη, πατέρα πέντε παιδιών, Κώστα Τζωρτζάκη, παίρνει τον δρόμο για την Δικαιοσύνη.

Παρουσία του δικηγόρου της, και του αδελφού της, η γυναίκα πήγε στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων και ουσιαστικά απολογήθηκε, αναφερόμενη στους αξιωματικού της Τροχαίας επί περίπου μιάμιση ώρα για το περιστατικό.

Διαβάστε ακόμα:

Νέο σκληρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη, λέγοντας μεταξύ άλλων, «ακόμα κι αν αποδειχθεί ότι εμπλέκομαι στο τροχαίο, ζητάω συγγνώμη από την οικογένεια του νεκρού».

Από πλευράς του δικηγόρου της, έχει ζητηθεί η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, ενώ η διαδικασία που θα ακολουθηθεί πλέον είναι να καταθέσουν συγγενείς, ενώ είμαστε εν αναμονή των απαντήσεων της νεκροψία – νεκροτομής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις