Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ετοιμάζεται για τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ετοιμάζεται για τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 89 – 56 τον Προμηθέα στην Πάτρα και ετοιμάζεται για τον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι… σκούπισαν τη σειρά με τον Προμηθέα και την Κυριακή (3/6) θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στον 1ο τελικό του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε με 89 – 56 επί των Πατρινών, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Στρέλνιεκς με 22 […]

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 89 – 56 τον Προμηθέα στην Πάτρα και ετοιμάζεται για τον Παναθηναϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι… σκούπισαν τη σειρά με τον Προμηθέα και την Κυριακή (3/6) θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στον 1ο τελικό του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε με 89 – 56 επί των Πατρινών, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Στρέλνιεκς με 22 πόντους.

Διαβάστε ακόμα: Όλες οι αλλαγές που έρχονται στο Champions League

Οι δύο «αιώνιοι» θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα για 13η διαδοχική χρονιά και 18η συνολικά.

Τα δεκάλεπτα: 16-24, 33-44, 46-62, 56-89

Στρέλνιεκς: «Στο δεύτερο ημιτελικό ο Προμηθέας μας… κλώτσησε στον κ&!&»

«Δεν είναι κάτι σημαντικό οι 22 πόντοι που πέτυχα. Το σημαντικό είναι να κερδίζεις το παιχνίδι. Με άφηναν ελεύθερο να σουτάρω απόψε και έπρεπε να πάρω αυτά τα σουτ. Ήμουν συνέχεια ανοικτός και απόψε τα σουτ μπήκαν. Στο δεύτερο ημιτελικό ο Προμηθέας μας… κλώτσησε στο κ&!& και δεν θέλαμε να συμβεί αυτό και πάλι. Για αυτό μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι. στο πρώτο μέρος χάσαμε τα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε τα πάντα και πήραμε τη νίκη», εξέφρασε ο Λετονός στην κάμερα της ΕΡΤ.

Και συνέχισε: «Δεν χρειάζεσαι έξτρα κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα και θα παλέψουν για τον τίτλο. Θα είναι ενδιαφέροντα παιχνίδια για τους φιλάθλους που θα τα παρακολουθήσουν. Εμείς θα πρέπει να είμαστε θετικοί και να κάνουμε την δουλειά μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις