Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Τρόποι για να διατηρηθεί το υπέροχο χρώμα σου
ΓΥΝΑΙΚΑ

Τρόποι για να διατηρηθεί το υπέροχο χρώμα σου

Το πόσο θα κρατήσει το μαύρισμα εξαρτάται από το δέρμα σου  Όσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι μία επιδερμίδα τόσο πιο δύσκολα μαυρίζει, ενώ το μαύρισμα να φεύγει και γρηγορότερα από ότι στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Απολέπιση και ενυδάτωση  Τόσο η απολέπιση όσο και η ενυδάτωση είναι βασικά μυστικά για να διατηρήσεις τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα. Κάνοντας peeling, διώχνεις τα […]

Το πόσο θα κρατήσει το μαύρισμα εξαρτάται από το δέρμα σου 

Όσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι μία επιδερμίδα τόσο πιο δύσκολα μαυρίζει, ενώ το μαύρισμα να φεύγει και γρηγορότερα από ότι στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες.

Απολέπιση και ενυδάτωση 

Τόσο η απολέπιση όσο και η ενυδάτωση είναι βασικά μυστικά για να διατηρήσεις τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα.

Κάνοντας peeling, διώχνεις τα νεκρά κύτταρα και συντηρείς το μαύρισμα σου περισσότερο. Μην ξεχνάς τη συνεχή ενυδάτωση του δέρματος σου.

Το δέρμα τους καλοκαιρινούς μήνες ταλαιπωρείται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά ενυδατικά προϊόντα, ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και baby oil ή λίγες σταγόνες ελαιόλαδου.

Φόρα «έξυπνα» χρώματα

Τα ανοιχτόχρωμα ρούχα τονίζουν το μαύρισμα σου και το κάνουν να δείχνει πιο έντονο.

Πώς θα προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον ήλιο

Μη βάφεσαι πολύ 

Το φυσικά μαυρισμένο δέρμα δεν χρειάζεται έντονο μακιγιάζ και το χρώμα αναδεικνύεται ακόμα καλύτερα όταν βάφεσαι απλά και διακριτικά.

Διατροφή και μαύρισμα 

Μπορείς να παρατείνεις τη διάρκεια του μαυρίσματος σου καταναλώνοντας τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνη Α όπως είναι τα καρότα, το σπανάκι και ο κρόκος του αυγού.

Λεμόνι 

Για όσο θέλεις να διατηρήσεις το μαύρισμα σου μη χρησιμοποιείς μάσκες ομορφιάς με βάση το λεμόνι. Έχει λευκαντική δράση και θα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα στο δέρμα σου, από αυτά που θέλεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις