Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ακατάλληλο για παιδιά – Το παγωτό που «σκοτώνει» (pics)
PLUS

Ακατάλληλο για παιδιά – Το παγωτό που «σκοτώνει» (pics)

Κι όμως υπάρχει ένα που παγωτό που θεωρείται ακατάλληλο για παιδιά. Αν και το παγωτό είναι το απόλυτο, καλοκαιρινό, γλυκό έδεσμα και είναι κάτι που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, το συγκεκριμένο πρέπει να το δοκιμάσει κάποιος που είναι πάνω από 18 ετών. Το παγωτό της Aldwych Cafe & Ice Cream Sallor στη Γλασκώβη με όνομα […]

Κι όμως υπάρχει ένα που παγωτό που θεωρείται ακατάλληλο για παιδιά.

Αν και το παγωτό είναι το απόλυτο, καλοκαιρινό, γλυκό έδεσμα και είναι κάτι που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, το συγκεκριμένο πρέπει να το δοκιμάσει κάποιος που είναι πάνω από 18 ετών.

Το παγωτό της Aldwych Cafe & Ice Cream Sallor στη Γλασκώβη με όνομα «Respiro del Diavolo» έχει ως βασικό συστατικό του τις πιπεριές Carolina Reaper.

Διαβάστε ακόμα: Φτιάξε σπιτικό παγωτό σε μόλις 45 δευτερόλεπτα! (vid)

Πρόκειται για ένα είδος τόσο καυτερό με… σκορ 1,569,300 στην κλίμακα Scoville (βάσει καψαϊκίνης), δηλαδή 500 φορές- περίπου, πιο καυτερές από τη σάλτσα Tabasco!

Όσο δροσιστικό κι αν είναι ένα παγωτό, για το συγκεκριμένο οι ενήλικες, πριν το δοκιμάσουν, πρέπει πρώτα να υπογράψουν ένα ειδικό νομικό έγγραφο.

Αναλαμβάνουν οι ίδιοι την ευθύνη για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει, μιας και στις… ανεπιθύμητες παρενέργειες αναγράφεται ακόμα και ο θάνατος!

Επιπλέον, βασική προϋπόθεση είναι ο… δοκιμαστής να μην είναι μόνος του αλλά να έχει και κάποιον μαζί του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις