Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – spoiler: Ποιος κερδίζει το έπαθλο σήμερα 29/5; (vid)
LIFESTYLE

Survivor – spoiler: Ποιος κερδίζει το έπαθλο σήμερα 29/5; (vid)

Survivor – spoiler: Το έπαθλο για το οποίο θα αγωνιστούν σήμερα 29/5 οι δύο ομάδες τους έκανε κυριολεκτικά να γονατίσουν. Μαχητές και Διάσημοι δεν ήταν ποτέ τόσο αποφασισμένοι να κερδίσουν στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία και αυτό είναι πασιφανές από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε. Το βράδυ της Τρίτης στο Survivor οι παίκτες των δύο […]

Survivor – spoiler: Το έπαθλο για το οποίο θα αγωνιστούν σήμερα 29/5 οι δύο ομάδες τους έκανε κυριολεκτικά να γονατίσουν.

Μαχητές και Διάσημοι δεν ήταν ποτέ τόσο αποφασισμένοι να κερδίσουν στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία και αυτό είναι πασιφανές από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

Το βράδυ της Τρίτης στο Survivor οι παίκτες των δύο ομάδων θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Σύμφωνα με το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν το απόγευμα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ταξίδευψαν στον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε ακόμα:

Power of Love: Δεν μπήκε παίκτης – Η ανακοίνωση που αλλάζει το παιχνίδι

Οι Μαχητές χτες κατάφεραν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από ένα διάστημα γεμάτο αναποδιές και το σημερινό έπαθλο είναι αρκετό κίνητρο για να παλέψουν σκληρά.

Οι πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου μέχρι αυτή την ώρα, αναφέρουν πως τελικά αυτοί που τα κατάφεραν στο αγώνισμα και πέρασαν χρόνο με τις οικογένειές τους είναι οι Διάσημοι!

Όμως και οι Μαχητές παρά την ήττα συναντήθηκαν με τους δικούς τους ανθρώπους για λίγο, χωρίς να μπορούν να περάσουν χρόνο μαζί τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις