Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love: Αγνώριστη! Η έκπληξη της παίκτριας (pic)
LIFESTYLE

Power of Love: Αγνώριστη! Η έκπληξη της παίκτριας (pic)

Power of Love: Σε πρόσφατη ανάρτησή της μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες του τηλεπαιχνιδιού προβλημάτισε με τη φωτογραφία της. Ο λόγος για την Τζούλια Καραγιάννη, η οποία είναι αγνώριστη σε μια φωτογραφία της στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. Διαβάστε ακόμα: Power of Love – Spoiler: Ποιο ζευγάρι κερδίζει τα 2.500 ευρώ – […]

Power of Love: Σε πρόσφατη ανάρτησή της μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες του τηλεπαιχνιδιού προβλημάτισε με τη φωτογραφία της.

Ο λόγος για την Τζούλια Καραγιάννη, η οποία είναι αγνώριστη σε μια φωτογραφία της στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα: Power of Love – Spoiler: Ποιο ζευγάρι κερδίζει τα 2.500 ευρώ – Η αποχώρηση (pic)

Η γνωστή παίκτρια έχει καταφέρει να «χτίσει» ένα γερό fan base ενώ καθημερινά ενημερώνει τα social media της με φωτογραφίες και stories.

Οι θαυμαστές της παίκτριας, όμως βρέθηκαν μπροστά σε μια… έκπληξη καθώς το όμορφο κορίτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία που δε τη θύμιζε και πολύ και αμέσως υπήρξαν σχόλια.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι άβαφη αν και έχει συνηθίσει το τηλεοπτικό κοινό να είναι περιποιημένη και με μακιγιάζ. Όπως και να έχει όμως, παραμένει όμορφη.

Να σημειωθεί πως προσφάτως είχε επισκεφτεί και τον πλαστικό της γράφοντας το εξής: «You are the best of. Σε ευχαριστώ για τα υπέροχα χείλη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις