Καταγγελία για την κυνική ομολογία του Τουρκοκύπριου σφαγέα

ΚΟΣΜΟΣ

Καταγγελία για την κυνική ομολογία του Τουρκοκύπριου σφαγέα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Καταγγελία σε σε διεθνείς οργανισμούς θα υποβάλλουν οι αρμόδιοι, ύστερα από την κυνική ομολογία του Τουρκοκύπριου που έσφαζε άοπλους Ελληνοκύπριους. Η ομολογία του Τουρκοκυπρίου για τις εκτελέσεις Ελληνοκυπρίων αμάχων κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής το 1974 εξετάστηκε στη σύσκεψη υπό την προεδρία του επιτρόπου Προεδρίας για τα ανθρωπιστικά θέματα, Φώτη Φωτίου. Στη εν λόγω σύσκεψη στην […]

29.05.2018 | 18:30

Καταγγελία σε σε διεθνείς οργανισμούς θα υποβάλλουν οι αρμόδιοι, ύστερα από την κυνική ομολογία του Τουρκοκύπριου που έσφαζε άοπλους Ελληνοκύπριους.

Η ομολογία του Τουρκοκυπρίου για τις εκτελέσεις Ελληνοκυπρίων αμάχων κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής το 1974 εξετάστηκε στη σύσκεψη υπό την προεδρία του επιτρόπου Προεδρίας για τα ανθρωπιστικά θέματα, Φώτη Φωτίου.

Στη εν λόγω σύσκεψη στην Κύπρο πήραν επίσης μέρος εκπρόσωποι της Νομικής Υπηρεσίας, του υπουργείου Εξωτερικών, της Αστυνομίας και της Επιτροπής για αγνοούμενα πρόσωπα.

Διαβάστε ακόμα: Φρίκη! Έτσι έσφαζε ο Τουρκοκύπριος τους άοπλους Ελληνοκύπριους

Ο κος Φωτίου εξέφρασε ότι εξετάστηκε τα όσα δήλωσε ο 84χρονος ενώ εκφράστηκαν απόψεις και εισηγήσεις για τον χειρισμό της υπόθεσης.

Για αυτό ανέφερε ότι θα γίνει καταγγελία σε διεθνείς οργανισμούς. «Σε αυτό το στάδιο παραμένουμε έως εδώ και στην πορεία, εάν προκύψει οτιδήποτε το οποίο έχουμε κατά νουν, θα υπάρξει ενημέρωση»,προσέθεσε.

Να σημειωθεί πως ο 84χρονος περιέγραψε σε τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο τις φρικιαστικές πράξεις του κατά τη διάρκεια της εισβολής το 1974, όταν ήταν αξιωματικός στην περιοχή της Μεσαριάς.

Exit mobile version