Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αιματηρή ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Αιματηρή ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς (vid)

Τραγική κατάληξη είχε η ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ενός άνδρα, το πρωί της Τρίτης στη Λιέγη του Βελγίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει επιβεβαιωθεί πως τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά. Όπως μεταδίδει το κρατικό κανάλι RTBF, δύο αστυνομικοί, ένας περαστικός αλλά και ο δράστης είναι νεκροί. Ο δράστης ονομάζεται […]

Τραγική κατάληξη είχε η ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ενός άνδρα, το πρωί της Τρίτης στη Λιέγη του Βελγίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει επιβεβαιωθεί πως τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά.

Όπως μεταδίδει το κρατικό κανάλι RTBF, δύο αστυνομικοί, ένας περαστικός αλλά και ο δράστης είναι νεκροί.

Ο δράστης ονομάζεται Μπενζαμίν Ερμάν, ήταν 36 ετών και είχε αποφυλακισθεί μόλις χθες. Ήταν στην φυλακή για ναρκωτικά αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είχε ριζοσπαστικοποιηθεί από ακραίους ισλαμιστές.

Διαβάστε ακόμα:

Τραγωδία! Έσφαξε τον επτάχρονο γιο της

Ο 36χρονος απείλησε από πίσω με μαχαίρι δυο γυναίκες αστυνομικούς έξω από καφετέρια. Τις αφόπλισε, πήρε τα όπλα τους και τις εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Προσπαθώντας να διαφύγει, πήρε όμηρο μια γυναίκα υπάλληλο γυμνασίου και ταμπουρώθηκε μαζί της στον έκτο όροφο του σχολείου ακριβώς απέναντι από το καφέ που έγιναν τα γεγονότα.

Ο δράστης φέρεται να κρατούσε όμηρο μία γυναίκα και να φώναξε “ο Αλλάχ είναι μεγάλος”.

Οπως ανέφερε ο Βέλγος υπουργός Εσωτερικών, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ερευνά την κατάσταση, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν πρόκειται για περιστατικό που σχετίζεται με τρομοκρατία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις