Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κουκουλοφόροι με τζιπ την ξυλοκόπησαν και τη λήστεψαν
ΕΛΛΑΔΑ

Κουκουλοφόροι με τζιπ την ξυλοκόπησαν και τη λήστεψαν

Σάλο έχει προκαλέσει η άγρια ληστεία μίας 55χρονης γυναίκας, όταν κουκουλοφόροι βγήκαν από τζιπ και άρχισαν να την ξυλοκοπούν. Στο νοσοκομείο κατέληξε η ιδιοκτήτρια καταστήματος με καυσόξυλα στη Μεταμόρφωση. Η άτυχη 55χρονη διεκομίσθη λιπόθυμη στο ΚΑΤ, όπου έξι μέρες αργότερα όταν ήταν σε θέση να καταθέσει, ενημέρωσε την αστυνομία. Διαβάστε ακόμα: Θρίλερ με 79χρονο στη θάλασσα Αξίζει […]

Σάλο έχει προκαλέσει η άγρια ληστεία μίας 55χρονης γυναίκας, όταν κουκουλοφόροι βγήκαν από τζιπ και άρχισαν να την ξυλοκοπούν.

Στο νοσοκομείο κατέληξε η ιδιοκτήτρια καταστήματος με καυσόξυλα στη Μεταμόρφωση.

Η άτυχη 55χρονη διεκομίσθη λιπόθυμη στο ΚΑΤ, όπου έξι μέρες αργότερα όταν ήταν σε θέση να καταθέσει, ενημέρωσε την αστυνομία.

Διαβάστε ακόμα:

Θρίλερ με 79χρονο στη θάλασσα

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 20:00 της περασμένης Τρίτης 22 Μάιου, όταν η 55χρονη βρισκόταν στην επιχείρηση της επί της οδού Ζεας. Ξαφνικά σταματά στην είσοδο ένα θηριώδες τζιπ και πετάγονται από μέσα 2 άτομα.

Η γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει, αφού οι ληστές όρμησαν πάνω της ξυλοκοπώντας τη με μπουνιές και κλωτσιές. Όταν το θύμα έχασε τις αισθήσεις του από το πολύ ξύλο, οι δράστες άρπαξαν την ταμειακή, την οθόνη του καταγραφικού από το κλειστό κύκλωμα και το κινητό της τηλέφωνο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις