Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βρέθηκε κρεμασμένος στην αυλή!
ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε κρεμασμένος στην αυλή!

Σε επιδημία εξελίσσονται οι υποθέσεις αυτοκτονίας δια απαγχονισμού στην Ελλάδα, καθώς ακόμας ένας άνθρωπος βρέθηκε κρεμασμένος στην αυλή του σπιτιού του. Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία μετά και τον θάνατο 29χρονου Λαμιώτη σήμερα το πρωί, Τρίτη 29/5, έξω από το σπίτι του στα Καλύβια Λαμίας, σύμφωνα με το lamiareport.gr.   Διαβάστε ακόμα: Σάλος! Όλοι ήξεραν οτι […]

Σε επιδημία εξελίσσονται οι υποθέσεις αυτοκτονίας δια απαγχονισμού στην Ελλάδα, καθώς ακόμας ένας άνθρωπος βρέθηκε κρεμασμένος στην αυλή του σπιτιού του.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία μετά και τον θάνατο 29χρονου Λαμιώτη σήμερα το πρωί, Τρίτη 29/5, έξω από το σπίτι του στα Καλύβια Λαμίας, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

 

Διαβάστε ακόμα:

Σάλος! Όλοι ήξεραν οτι βίαζαν τα παιδιά τους

Τον νεαρό βρήκε η ίδια του η μητέρα, απαγχονισμένο με αυτοσχέδιο βρόγχο στο χώρο που βρίσκεται το μπάρμπεκιου του σπιτιού. Πρόκειται για το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά οικογένειας γιατρού που διαμένουν στην περιοχή.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν ο αυτόχειρας έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την πράξη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις