Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

04

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απεργία ΜΜΜ: «Νεκρώνει» η Αθήνα
ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ: «Νεκρώνει» η Αθήνα

«Νεκρώνει» η Αθήνα με αφορμή την «Πανεθνική Ημέρα Δράσης» και την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη. Οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας συμμετέχουν σε απεργίες και στάσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ την Τετάρτη 30/5, θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ την Πέμπτη 31 Μαΐου […]

«Νεκρώνει» η Αθήνα με αφορμή την «Πανεθνική Ημέρα Δράσης» και την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη.

Οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας συμμετέχουν σε απεργίες και στάσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ την Τετάρτη 30/5, θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ την Πέμπτη 31 Μαΐου θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα λόγω της 24ωρης απεργίας, που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους.

Οι εργαζόμενοι στο τραμ θα συμμετέχουν αύριο με στάση εργασίας και ως εκ τούτου το τραμ θα κινείται μεταξύ 9 το πρωί με 9 το βράδυ.

Διαβάστε ακόμα:

Νέα συλλαλητήρια: «Θα ξεσηκώσουμε τη Μακεδονία»

Σε ό,τι αφορά τα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο κανένα δρομολόγιο, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Επίσης, λόγω της απεργίας των σιδηροδρομικών δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Σήμερα αναμένονται αποφάσεις των Σωματείων Εργαζομένων σε μετρό και ηλεκτρικό για το αν και πώς θα συμμετέχουν στην αυριανή απεργία.

Λόγω της αυριανής στάσης εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, από τις 10:00 έως τις 13:00, θα υπάρξουν και ακυρώσεις σε πτήσεις. Η AEGEAN και η Olympic Air μάλιστα με ανακοίνωσή τους αναγκάζονται να ακυρώσουν 6 σκέλη πτήσεων και να τροποποιήσουν την ώρα αναχώρησης σε 50 σκέλη πτήσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις