Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μήνυμα από τον Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μήνυμα από τον Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάστηκε και επισήμως από τη Λας Πάλμας, από τον τεχνικό διευθυντή Τόνι Οτέρο. Σε πρόσφατες δηλώσεις του μάλιστα αναφέρθηκε στην ΑΕΚ και την απόφαση του να επιστρέψει στην πατρίδα του. «Θα ήθελα να ξεκινήσω την παρουσίαση μου με την αποχώρησή μου από το προηγούμενο σύλλογο που βρέθηκα. Σήμερα πρέπει να πω ότι ποτέ […]

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάστηκε και επισήμως από τη Λας Πάλμας, από τον τεχνικό διευθυντή Τόνι Οτέρο.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του μάλιστα αναφέρθηκε στην ΑΕΚ και την απόφαση του να επιστρέψει στην πατρίδα του. «Θα ήθελα να ξεκινήσω την παρουσίαση μου με την αποχώρησή μου από το προηγούμενο σύλλογο που βρέθηκα. Σήμερα πρέπει να πω ότι ποτέ δεν σταμάτησε να έχει θέση στην καρδιά μου η ΑΕΚ».

«Για μένα ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από την ΑΕΚ και μόνο η επιθυμία μου να γυρίσω στην Ισπανία έπειτα από έναν δύσκολο χρόνο με έκανε να δεχτώ την πρόταση που μου έκανε η Λας Πάλμας. Να πω ότι ήταν πάντα στην καρδιά μου, ήμουν ευτυχισμένος στην Αθήνα και δούλεψα πολύ σκληρά για να γίνω πρωταθλητής και να φτάσω στον τελικό Κυπέλλου».

Διαβάστε ακόμα: Άνοιξε τα «χαρτιά» του ο Καρεμπέ

Και συνέχισε: «Mε δίδαξαν πολλά για αυτή τη νέα πρόκληση στη Λας Πάλμας. Έμαθα ότι με τη δουλειά μπορείς να πετύχεις πράγματα. Ευχαριστώ για τη στήριξη του συλλόγου και του κόσμου. Ευχαριστώ την ΑΕΚ, που θα έχω πάντα στην καρδιά μου και την Λας Πάλμας που με επέλεξε για πρώτο προπονητή».

Όσο για το πώς προέκυψε η Λας Πάλμας, τόνισε πως ένας ενδιάμεσος επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του, ενώ πρώτη του επιλογή ήταν να διαπραγματευτεί με την Ένωση, αν και… έσπασαν οι διαπραγματεύσεις. «Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο μου και δεν ήμουν ξεκάθαρος για αυτό, υπήρχε η επιτακτική ανάγκη να επιστρέψω στην Ισπανία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις