Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Φοβάται» την επιτήρηση ο Γιώργος Δημαράς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φοβάται» την επιτήρηση ο Γιώργος Δημαράς

Την επιτήρηση και το πόσο αυστηρή θα είναι, φοβάται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς. Στην συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Δευτέρας 28/5 ο βουλευτής ανέφερε πως: «Δεν φοβάμαι το 4ο Μνημόνιο με την έννοια της αδειοδότησης, εκείνο που φοβάμαι και θα είναι πραγματικότητα είναι ότι θα έχουμε επιτήρηση και πόσο αυστηρή θα είναι […]

Την επιτήρηση και το πόσο αυστηρή θα είναι, φοβάται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς.

Στην συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Δευτέρας 28/5 ο βουλευτής ανέφερε πως: «Δεν φοβάμαι το 4ο Μνημόνιο με την έννοια της αδειοδότησης, εκείνο που φοβάμαι και θα είναι πραγματικότητα είναι ότι θα έχουμε επιτήρηση και πόσο αυστηρή θα είναι αυτή» είπε χαρακτηριστικά τοποθετώντας ως πολύ σημαντικό το θέμα του χρέους.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόταση Βαρουφάκη για τα ενεργειακά στο Αιγαίο

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μια χώρα που έχει το δεύτερο μεγαλύτερο χρέος μετά την Ιαπωνία… τα πάντα εξαρτώνται από το θέμα του χρέους» πρόσθεσε ο κ. Δημαράς ενώ στην παρατήρηση για το χρέος ότι «μας οδηγεί στην διαρκή επιτήρηση» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «ε, βέβαια».

Στη συνέχεια, βέβαια, επέρριψε ευθύνες για το υψηλό χρέος στην κυβέρνηση Καραμανλή. «Τη διακυβέρνηση Καραμανλή πληρώνουμε γιατί τότε αυξήθηκε το δημόσιο χρέος και κατέρρευσε το ασφαλιστικό σύστημα» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις