Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΠτΔ: Οι Έλληνες θα υπερασπιζόμαστε την ελευθερία με κάθε τίμημα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠτΔ: Οι Έλληνες θα υπερασπιζόμαστε την ελευθερία με κάθε τίμημα

Εμείς οι Έλληνες διαχρονικώς θα υπερασπιζόμαστε την ελευθερία έναντι παντός και με κάθε τίμημα». Αυτό είναι είναι το σαφές μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, από το Οροπέδιο Λασιθίου, όπου βρέθηκε λίγες ώρες μετά απο την βάπτιση των δίδυμων εγγονών του, στην Καλαμπάκα. Ο Προκόπης Παυλόπουλος παρέστη στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 151 χρόνων από […]

Εμείς οι Έλληνες διαχρονικώς θα υπερασπιζόμαστε την ελευθερία έναντι παντός και με κάθε τίμημα».

Αυτό είναι είναι το σαφές μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, από το Οροπέδιο Λασιθίου, όπου βρέθηκε λίγες ώρες μετά απο την βάπτιση των δίδυμων εγγονών του, στην Καλαμπάκα.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος παρέστη στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 151 χρόνων από την Μάχη του Λασιθίου.

Στην δήλωσή του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι «η επική μάχη του Λασιθίου είναι ένας ύμνος των Κρητών και όλων των Ελλήνων στο βωμό της Ελευθερίας.

Τσίπρας – Ζάεφ: «Φωτιά» πήραν τα τηλέφωνα για το Σκοπιανό

Οι ηρωικοί αγωνιστές του Λασιθίου διδάσκουν ότι εμείς οι Έλληνες, άξιοι απόγονοι μεγάλων προγόνων διαχρονικώς θα υπερασπιζόμαστε την Ελευθερία έναντι παντός και με κάθε τίμημα.

Όλα αυτά, όλους αυτούς τους μεγάλους αγώνες των Κρητών, των Ελλήνων τα συμπυκνώνει η ακόλουθη φράση του Νίκου Καζαντζάκη, στην οποίαν και μένω, σε αυτόν τον ιερό χώρο, «Εγώ μοναχός μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δεν την σώσω, εγώ θα φταίω»».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις