Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – spoiler: Ποιος κερδίζει το έπαθλο φαγητού σήμερα 28/5; (vid)
LIFESTYLE

Survivor – spoiler: Ποιος κερδίζει το έπαθλο φαγητού σήμερα 28/5; (vid)

Survivor – spoiler: Δεν είναι καλό το κλίμα στην ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι δεν κατάφεραν για ακόμα μια φορά, στο χτεσινό επεισόδιο της Κυριακής 27/5 να κερδίσουν το έπαθλο της άνεσης. Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους, όμως το ηθικό τους έχει πέσει, από τις συνεχόμενες ήττες. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε με τις σκηνές […]

Survivor – spoiler: Δεν είναι καλό το κλίμα στην ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι δεν κατάφεραν για ακόμα μια φορά, στο χτεσινό επεισόδιο της Κυριακής 27/5 να κερδίσουν το έπαθλο της άνεσης.

Οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους, όμως το ηθικό τους έχει πέσει, από τις συνεχόμενες ήττες.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε με τις σκηνές των όσων θα δούμε το βράδυ της Δευτέρας, όλοι οι Μαχητές πριν το αγώνισμα εμφανίζονται προβληματισμένοι.

Ο Νίκολας Αγόρου, φαίνεται να είναι εκείνος που τους εμψυχώνει, καθώς θέλουν πολύ να κερδίσουν ένα έπαθλο και εκείνοι.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Το επεισόδιο που δεν έδειξαν οι κάμερες

Σήμερα 28/5, Μαχητές και Διάσημοι θα δώσουν την πιο δύσκολη μάχη για ένα απίθανο έπαθλο φαγητού που θα τους γεμίσει ενέργεια αλλά και ελπίδα για περισσότερες νίκες.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ, οι παίκτες και από τις δύο ομάδες, με το που άκουσαν τι θα είναι το φαγητό που θα απολαύσουν, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Όμως το σημεντικό ερώτημα είναι ποια ομάδα κερδίζει σήμερα.

Οι διάσημοι δεν τα παρατάνε εύκολα μετά από ένα καλό σερί με νίκες, ωστόσο και οι μαχητές έχουν φτάσει στα όρια τους και απόψε θα δώσουν σκληρή μάχη!

Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο νικητές σήμερα θα είναι οι Μαχητές, όμως ακόμα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί απόλυτα, και όλα μπορούν να ανατραπούν!

https://youtu.be/YD8hR3wAPOA

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις