Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Το επεισόδιο που δεν έδειξαν οι κάμερες
LIFESTYLE

Survivor: Το επεισόδιο που δεν έδειξαν οι κάμερες

Το Survivor πρωταγωνιστεί κάθε βράδυ στους τηλεοπτικούς δέκτες και το φανατικό του κοινό θέλει να μαθαίνει κάθε λεπτομέρεια για τα όσα γίνονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο και αγωνίστηκε στκληρά για την παραμονή του στο ριάλιτι, όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Ο πρώην παίκτης στην πρόσφατη […]

Το Survivor πρωταγωνιστεί κάθε βράδυ στους τηλεοπτικούς δέκτες και το φανατικό του κοινό θέλει να μαθαίνει κάθε λεπτομέρεια για τα όσα γίνονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο και αγωνίστηκε στκληρά για την παραμονή του στο ριάλιτι, όμως τελικά δεν τα κατάφερε. Ο πρώην παίκτης στην πρόσφατη συνέντευξη του στο Down Town, μίλησε για το λιποθύμικό επεισόδιο που δεν έδειξαν οι κάμερες.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Εντάσεις, νέες κόντρες και μια εύκολη νίκη (vids)

«Το Survivor συνεχίζεται και πίσω από τις κάμερες. Υπάρχουν ζαλάδες, λιποθυμίες, αδυναμίες λόγω της πείνας, υγρασία, άσχημες συνθήκες, πράγματα που δεν δείχνουν οι κάμερες. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία του πλανήτη. Και εγώ κάποια στιγμή λιποθύμησα, και απ’ ό,τι ξέρω δεν το έδειξαν στο επεισόδιο.

Είχα υψηλό πυρετό, ένιωθα αδύναμος και τη στιγμή που πήγα στον γιατρό λιποθύμησα. Ήρθαν οι γιατροί της παραγωγής και συνήλθα αμέσως. Ένιωσα ασφάλεια, μου έδωσαν φάρμακα, μου έδωσαν βιταμίνες, και ευτυχώς την ίδια μέρα η ομάδα μου κέρδισε στο αγώνισμα και είχαμε έπαθλο φαγητού. Τρεις κουταλιές ρυζάκι για έναν άνθρωπο που είναι 80 κιλά, δεν είναι τίποτα. Όχι μόνο δεν χορταίνεις, αλλά σε κάνουν να πεινάς περισσότερο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις