“Απαγορεύεται η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Σφακιανάκη”

LIFESTYLE

“Απαγορεύεται η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Σφακιανάκη”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μια νέα κόντρα στον χώρο της ελληνικής μουσικής. Νότης Σφακιανάκης και Γιώργος Μουκίδης, είναι στα «μαχαίρια» με τον συνθέτη να ανακοινώνει ότι στέλνει εξώδικο στον τραγουδιστή, ο οποίος έχει ερμηνεύσει μεγάλες του επιτυχίες. Σάλος για τη συναυλία του Νότη στη γειτονική χώρα Η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά τη σφοδρή επίθεση που δέχθηκε ο Νότης […]

28.05.2018 | 12:22

Μια νέα κόντρα στον χώρο της ελληνικής μουσικής.

Νότης Σφακιανάκης και Γιώργος Μουκίδης, είναι στα «μαχαίρια» με τον συνθέτη να ανακοινώνει ότι στέλνει εξώδικο στον τραγουδιστή, ο οποίος έχει ερμηνεύσει μεγάλες του επιτυχίες.

Σάλος για τη συναυλία του Νότη στη γειτονική χώρα

Η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά τη σφοδρή επίθεση που δέχθηκε ο Νότης Σφακιανάκης από Αλβανούς τραγουδιστές με αφορμή τη συναυλία του στα Τίρανα.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ο γνωστός συνθέτης αποφασίζει να κινηθεί νομικά έναντι στον τραγουδιστή.

Όλα δείχνουν όμως πως αιτία είναι η εμφάνιση του καλλιτέχνη στην Αλβανία πριν από μερικές ημέρες και οι αντιδράσεις που προκάλεσε.

Χαμός με τον Σφακιανάκη – Τον «στόλισαν» στην Αλβανία (vid)

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Γιώργος Μουκίδης έγραψε:

«Με εξώδικο που θα επιδοθει-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου απο τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη».

Ο Νότης Σφακιανάκης έμαθε αλβανικά! (vid)

Επίσης είχε προηγηθεί μια ανάρτηση στην οποία έγραφε: «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Νότη Σφακιανάκη».

Ο Γιώργος Μουκίδης έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Νότη Σφακιανάκη, όπως τα «Δεν σε χρειάζομαι», «Δεν μπορώ να καταλάβω», «Ένα γράμμα», «Η Στέλλα η Σμυρνιά», «Μια ματιά σου μόνο φτάνει» και άλλα.

Exit mobile version