Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Απαγορεύεται η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Σφακιανάκη”
LIFESTYLE

“Απαγορεύεται η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Σφακιανάκη”

Μια νέα κόντρα στον χώρο της ελληνικής μουσικής. Νότης Σφακιανάκης και Γιώργος Μουκίδης, είναι στα «μαχαίρια» με τον συνθέτη να ανακοινώνει ότι στέλνει εξώδικο στον τραγουδιστή, ο οποίος έχει ερμηνεύσει μεγάλες του επιτυχίες. Σάλος για τη συναυλία του Νότη στη γειτονική χώρα Η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά τη σφοδρή επίθεση που δέχθηκε ο Νότης […]

Μια νέα κόντρα στον χώρο της ελληνικής μουσικής.

Νότης Σφακιανάκης και Γιώργος Μουκίδης, είναι στα «μαχαίρια» με τον συνθέτη να ανακοινώνει ότι στέλνει εξώδικο στον τραγουδιστή, ο οποίος έχει ερμηνεύσει μεγάλες του επιτυχίες.

Σάλος για τη συναυλία του Νότη στη γειτονική χώρα

Η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά τη σφοδρή επίθεση που δέχθηκε ο Νότης Σφακιανάκης από Αλβανούς τραγουδιστές με αφορμή τη συναυλία του στα Τίρανα.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ο γνωστός συνθέτης αποφασίζει να κινηθεί νομικά έναντι στον τραγουδιστή.

Όλα δείχνουν όμως πως αιτία είναι η εμφάνιση του καλλιτέχνη στην Αλβανία πριν από μερικές ημέρες και οι αντιδράσεις που προκάλεσε.

Χαμός με τον Σφακιανάκη – Τον «στόλισαν» στην Αλβανία (vid)

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Γιώργος Μουκίδης έγραψε:

«Με εξώδικο που θα επιδοθει-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου απο τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη».

Ο Νότης Σφακιανάκης έμαθε αλβανικά! (vid)

Επίσης είχε προηγηθεί μια ανάρτηση στην οποία έγραφε: «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Νότη Σφακιανάκη».

Ο Γιώργος Μουκίδης έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Νότη Σφακιανάκη, όπως τα «Δεν σε χρειάζομαι», «Δεν μπορώ να καταλάβω», «Ένα γράμμα», «Η Στέλλα η Σμυρνιά», «Μια ματιά σου μόνο φτάνει» και άλλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις