Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

24

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Καινούργιου απαντά στον Βούρο: “Σας είχαμε ενημερώσει” (vid)
LIFESTYLE

Η Καινούργιου απαντά στον Βούρο: “Σας είχαμε ενημερώσει” (vid)

Η Καινούργιου απαντά στον Βούρο Έξαλλος έγινε λίγες ημέρες πριν ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Βούρος για το ρεπορτάζ που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω». Σύμφωνα με αυτό, ο ηθοποιός επιβεβαίωνε την εγκυμοσύνη της κόρης του, Μαρίας Λουίζας Βούρου. «Την Παρασκευή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με την ανάρτηση του Γιάννη Βούρου. Δεν […]

Η Καινούργιου απαντά στον Βούρο

Έξαλλος έγινε λίγες ημέρες πριν ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Βούρος για το ρεπορτάζ που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Σύμφωνα με αυτό, ο ηθοποιός επιβεβαίωνε την εγκυμοσύνη της κόρης του, Μαρίας Λουίζας Βούρου.

«Την Παρασκευή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με την ανάρτηση του Γιάννη Βούρου. Δεν την είχα δει, την διάβασα μέσα από τα sites. Εγώ προσωπικά τον εκτιμώ πολύ τον κύριο Βούρο και έχω και πολύ καλή σχέση μαζί του.

Έξαλλος ο Γιάννης Βούρος με εκπομπή: «Α ρε σανίδα που θέλετε» (vid)

Θέλω να ακούσουμε και ο ίδιος βέβαια γιατί μπορεί να μην έγινε κατανοητό ότι του ζητήσαμε την άδεια να μεταδώσουμε κάποιες δηλώσεις, τώρα που έγινε η παρεξήγηση…», είπε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας στην τηλεοπτική της εκπομπή.

«Ήταν ξεκάθαρο από τη συνάδελφο μας και επειδή είδα στη σελίδα του στο Facebook ότι είχε ενοχληθεί αρκετά και έλεγε ότι θα κινηθεί και νομικά. Θα το πάρω πάνω μου το συγκεκριμένο, επειδή τον εκτιμώ πολύ, ίσως να μην έγινε κατανοητό, ίσως να νόμιζε ότι θα γινόταν η δήλωση του γραπτώς σε κάποια κάρτα. Εμείς όμως είπαμε ότι κρατάμε τη δήλωση, σας ενημερώσαμε κύριε Βούρο.

«Απαγορεύεται η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Σφακιανάκη»

Οπότε μάλλον έχει γίνει κάποια παρεξήγηση και εσείς συγκεκριμένα μας είπατε τι να κρατήσουμε από τη δήλωση.

Επειδή σας εκτιμώ πολύ και ξέρω ότι είστε ένας εξαιρετικός άνθρωπος και έχω και πολύ καλή σχέση με την κόρη σας, θέλω να το λήξουμε εδώ, γιατί η κοπέλα πραγματικά έκανε τη δουλειά της, είναι μια εξαιρετική συνάδελφος. Δεν σας υπέκλεπτε», έστειλε το μήνυμα της στον Γιάννη Βούρο η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις