40χρονος έπιασε καλώδια υπερυψηλής τάσης

ΕΛΛΑΔΑ

40χρονος έπιασε καλώδια υπερυψηλής τάσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένας 40χρονος, έπιασε ηλεκτροφόρα καλώδια υπερυψηλής τάσης με αποτέλεσμα να τιναχτεί ολόκληρο το σώμα του. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr ο 40χρονος ο οποίος είναι πρόεδρος σε Δ.Δ. του δήμου Πύλης, είχε πάει στο χωράφι του μαζί με συγγενικό του πρόσωπο για να ποτίσει την καλλιέργειά του. Θέλησε να σηκώσει μία μεταλλική σωλήνα αρδεύσεως, αλλά […]

28.05.2018 | 16:05

Ένας 40χρονος, έπιασε ηλεκτροφόρα καλώδια υπερυψηλής τάσης με αποτέλεσμα να τιναχτεί ολόκληρο το σώμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr ο 40χρονος ο οποίος είναι πρόεδρος σε Δ.Δ. του δήμου Πύλης, είχε πάει στο χωράφι του μαζί με συγγενικό του πρόσωπο για να ποτίσει την καλλιέργειά του.

Θέλησε να σηκώσει μία μεταλλική σωλήνα αρδεύσεως, αλλά δεν κατάλαβε πως από πάνω του υπήρχαν ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ.

Φρίκη! Γονείς «τέρατα» βίαζαν τα 3 παιδιά τους

Το ρεύμα πέρασε από το σώμα του, γειώθηκε με πύλη εξόδου στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού και με το χτύπημα τινάχτηκε ολόκληρο το σώμα του.

Μετά το συμβάν μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στο Κ.Υ. Πύλης, όπου διαπιστώθηκε η ηλεκτροπληξία, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ο τυχερός εκτός από το πόδι του που έχει άλγος, δεν κινδυνεύει.

Είναι απορίας άξιο το πως ο 40χρονος δεν έχασε τη ζωή του.

Exit mobile version