Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Σχοιρανάκης χτυπά την κάμερα δημοσιογράφου (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σχοιρανάκης χτυπά την κάμερα δημοσιογράφου (vid)

Σε μια πολύ άσχημη ενέργεια προχώρησε πρόσφατα ο δήμαρχος Γόρτυνας, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης. Ο Νίκος Σχοιναράκης, έδιωξε δημοσιογράφο του ειδησεογραφικού site «apopsilive.gr» από τη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά «σήκωσε» και χέρι. Το περιστατικό, σύμφωνα με το apopsilive, συνέβη την Τρίτη, 22 Μαΐου. «Φοβάται» την επιτήρηση ο Γιώργος Δημαράς Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, αφού […]

Σε μια πολύ άσχημη ενέργεια προχώρησε πρόσφατα ο δήμαρχος Γόρτυνας, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης.

Ο Νίκος Σχοιναράκης, έδιωξε δημοσιογράφο του ειδησεογραφικού site «apopsilive.gr» από τη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά «σήκωσε» και χέρι.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το apopsilive, συνέβη την Τρίτη, 22 Μαΐου.

«Φοβάται» την επιτήρηση ο Γιώργος Δημαράς

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, αφού ξεκίνησε η συνεδρίαση ο Δήμαρχος Γόρτυνας, στρεφόμενος προς τη δημοσιογράφο που εκείνη την ώρα είχε εισέλθει στην αίθουσα, ζήτησε μόνο από αυτήν να κλείσει την κάμερα και να αποχωρήσει, με το αιτιολογικό ότι πρόκειται για ενημέρωση των συμβούλων.

Σύμφωνα με το site, δεν είχε προηγηθεί καμία απόφαση για διεξαγωγή της συνεδρίασης «κεκλεισμένων των θυρών», όπως δίνει το δικαίωμα ο νόμος σε κάποιες ειδικές περιπτώσεις ενώ στην αίθουσα υπήρχαν και αρκετοί δημότες οι οποίοι παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση.

Πρόταση Βαρουφάκη για τα ενεργειακά στο Αιγαίο

Παρά αυτό το γεγονός ο δήμαρχος επέμεινε στο αίτημά του, εκφράζοντας λίγο αργότερα την άποψη ότι η δημοσιογράφος «δεν λειτουργεί αντικειμενικά, αλλά είναι κατευθυνόμενη».

Μάλιστα, επιτέθηκε και στην δημοσιογράφο, χτυπώντας την κάμερα την οποία κρατούσε και ρίχνοντάς την κάτω.

Να σημειωθεί πως όλοι, αποδοκίμασαν τη συμπεριφορά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις