Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τα F35 θα βάλουν «φωτιά» στο Αιγαίο (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Τα F35 θα βάλουν «φωτιά» στο Αιγαίο (vid)

Μια δήλωση που προκαλεί ανησυχία έκανε ο Μπραντ Σέρμαν, μέλος του κογκρέσου των ΗΠΑ, για την πώληση των F35 στη Τουρκία. Ο Σέρμαν στην προσπάθεια του να εξηγήσει στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, τους λόγους που πρέπει να ακυρωθεί η συμφωνία για την πώληση των F–35 στην Τουρκία υποστήριξε ότι θα χρησιμοποιηθούν εναντίον της Ελλάδας. Διαβάστε ακόμα: «Πρωτοβουλία» εφέδρων στα Ίμια «Θα […]

Μια δήλωση που προκαλεί ανησυχία έκανε ο Μπραντ Σέρμαν, μέλος του κογκρέσου των ΗΠΑ, για την πώληση των F35 στη Τουρκία.

Ο Σέρμαν στην προσπάθεια του να εξηγήσει στον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, τους λόγους που πρέπει να ακυρωθεί η συμφωνία για την πώληση των F35 στην Τουρκία υποστήριξε ότι θα χρησιμοποιηθούν εναντίον της Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμα:

«Πρωτοβουλία» εφέδρων στα Ίμια

«Θα χρησιμοποιηθούν εναντίον της Ελλάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρμαν.

«Τι θα γίνει με τα F-35 και την Τουρκία είναι ένα θέμα που σίγουρα θα  έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Το πιθανότερο είναι ότι τα αεροσκάφη θα παραδοθούν με καθυστέρηση. Αλλά θα παραδοθούν. Εμείς είναι το θέμα τι θα κάνουμε. Και σίγουρα δεν μπορούμε απλά να «τζογάρουμε» στην εξέλιξη των αμερικανοτουρκικών σχέσεων».

Δείτε παρακάτω την δήλωση του μέλους τους κογκρέσου:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις