Σοκ: Νόμιζε ήταν έγκυος αλλά “κουβαλούσε”… κάνναβη (pics)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ: Νόμιζε ήταν έγκυος αλλά “κουβαλούσε”… κάνναβη (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση από το Μεξικό. Μια «έγκυος» πήγε στον γιατρό επειδή ένιωθε πως το έμβρυο της δεν κινείται. Η 37χρονη Γκλόρια ανέφερε στον γυναικολόγο της πως τις τελευταίες μέρες δεν καταλαβαίνει το μωρό, ενώ οι πόνοι στο στομάχι ήταν έντονοι. Μετά τις εξετάσεις που έγιναν ο γιατρός διαπίστωσε πως πράγματι δεν υπήρχαν χτύποι […]

27.05.2018 | 14:24

Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση από το Μεξικό.

Μια «έγκυος» πήγε στον γιατρό επειδή ένιωθε πως το έμβρυο της δεν κινείται.

Η 37χρονη Γκλόρια ανέφερε στον γυναικολόγο της πως τις τελευταίες μέρες δεν καταλαβαίνει το μωρό, ενώ οι πόνοι στο στομάχι ήταν έντονοι.

Μετά τις εξετάσεις που έγιναν ο γιατρός διαπίστωσε πως πράγματι δεν υπήρχαν χτύποι της καρδιάς του εμβρύου που έλεγε ότι κυοφορούσε και της ζήτησε να πάει σε ειδική μονάδα νοσοκομείου.

Η Γκλόρια υποβλήθηκε σε εγχείρηση κι εκεί διαπιστώθηκε πως δεν επρόκειτο για μωρό, αλλά για κάνναβη και συγκεκριμένα ποσότητας του ενός κιλού.

Οι γιατροί βρήκαν κάνναβη τόσο στην κοιλιά της όσο και στον κόλπο της γυναίκας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η κάνναβη μάλιστα είχε τυλιχτεί με κολλητική ταινία, η οποία όμως είχε σπάσει.

Ο γιατρός που τη χειρίστηκε ήταν σε θέση να αφαιρέσει με ασφάλεια όλα τα φάρμακα και να τα παρουσιάσει στο υπουργείο ως απόδειξη.

Η 37χρονη συνελήφθη και κατηγορήθηκε για «εγκλήματα κατά της υγείας», ωστόσο, η κριτική επιτροπή αποφάσισε να την αφήσει ελεύθερη αφού αποφάσισε ότι η κράτησή της δεν ήταν νόμιμη.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να ερευνούν τη γυναίκα, η οποία αναφέρεται ότι καταδικάστηκε για παρόμοια εγκλήματα το 2010 και το 2015.

Η γυναίκα αρνήθηκε να πει τις αρχές από όπου προέρχονταν τα ναρκωτικά.

Ένα δάγκωμα σκότωσε μητέρα και παιδί

Exit mobile version