Σκληρή απάντηση Μαξίμου στον Κυριάκο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληρή απάντηση Μαξίμου στον Κυριάκο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Με σκληρά λόγια απάντησε το Μαξίμου στη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όταν αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας: «Οι παραπομπές στο παρελθόν και στο 1965 σε Γκοτζαμάνηδες και τρίκυκλα, γίνονται από έναν απελπισμένο πρωθυπουργό που ανασύρει […]

27.05.2018 | 14:04

Με σκληρά λόγια απάντησε το Μαξίμου στη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όταν αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας: «Οι παραπομπές στο παρελθόν και στο 1965 σε Γκοτζαμάνηδες και τρίκυκλα, γίνονται από έναν απελπισμένο πρωθυπουργό που ανασύρει στερεότυπα άλλων εποχών».

Συνέντευξη Μητσοτάκη: Οι απειλές Ρουβίκωνα, ο ΕΝΦΙΑ και τα νέα μέτρα (vid)

Μαξίμου: Ξέραμε το αντικοινωνικό σου μένος

«Το αντικοινωνικό μένος του κου Μητσοτάκη, που απαιτεί νέο μνημόνιο για να ξεδιπλωθεί το ξέραμε», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Και εξαπολύει επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορώντας τον πως δεν γνωρίζει ποιος δολοφόνησε τον Γρηγόρη Λαμπράκη.

Ένωση Κεντρώων: Η ΝΔ ουσιαστικά παραχωρεί τη λέξη «Μακεδονία»

«Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι ότι αγνοεί ποιος δολοφόνησε τον Γ. Λαμπράκη. Και επειδή η άγνοια του είναι ανατριχιαστική ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη του καλύτερου βιογραφικού της χώρας: Ο Γ. Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ, δολοφονήθηκε το 1963 από το παρακράτος της δεξιάς. Δολοφόνοι του ήταν οι Εμμανουηλίδης και Γκοτζαμάνης».

Exit mobile version