Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Πώς θα προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον ήλιο
ΓΥΝΑΙΚΑ

Πώς θα προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον ήλιο

Δύο μάσκες που θα σου χρειαστούν το καλοκαίρι Αυτή η εξαιρετικά απλή συνταγή είναι εξίσου ευεργετική για το ξεμπέρδεμα και για να κρατά τα μαλλιά σου ελαστικά με κάθε προϊόν που θα βρεις στα ράφια των καταστημάτων. Δίνει στα μαλλιά μια όμορφη λάμψη και απαλότητα. Το γαλάκτωμα είναι πολύ ελαφρύ και είναι εξαιρετικό για λεπτά μαλλιά […]

Δύο μάσκες που θα σου χρειαστούν το καλοκαίρι

Αυτή η εξαιρετικά απλή συνταγή είναι εξίσου ευεργετική για το ξεμπέρδεμα και για να κρατά τα μαλλιά σου ελαστικά με κάθε προϊόν που θα βρεις στα ράφια των καταστημάτων.

Δίνει στα μαλλιά μια όμορφη λάμψη και απαλότητα.

Το γαλάκτωμα είναι πολύ ελαφρύ και είναι εξαιρετικό για λεπτά μαλλιά επειδή δεν τα βαραίνει.

Ανέμιξε αποσταγμένο νερό και τζελ αλόης σε ένα μπουκαλάκι σπρέι.

Ανακίνησέ το και ψέκασε στα μαλλιά σου για να σχηματίσεις (ή να ανανεώσεις) τις μπούκλες σου.

Καταπραϋντικό για την επιδερμίδα 

Το λάδι της καρύδας δεν είναι μόνο εξαιρετικό για τα μαλλιά αλλά έχει επίσης πολλά ενυδατικά και διεγερτικά συστατικά και για την επιδερμίδα του κρανίου.

Ενώ το δεντρολίβανο, το λάδι τεϊόδεντρου και της μέντας είναι εξαιρετικά για τη φροντίδα του ξηρού δέρματος στο κρανίο που ξεφλουδίζει και διεγείρει την ανάπτυξη της τρίχας, το οποίο είναι κάτι που όλοι επιθυμούν.

Το μαγικό λαδάκι για… σοκολατοχρώμα και γρήγορα!

Ανέμιξε τρεις κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας, μία κουταλιά σούπας έλαιο μέντας, δύο σταγόνες λάδι τεϊόδεντρου και λάδι δεντρολίβανου και/ή λάδι jojoba σε ένα μπολ.

Χρησιμοποίησε μια βούρτσα για την θεραπεία του δέρματος του κρανίου (θα τη βρεις σε καταστήματα με είδη περιποίησης των μαλλιών) και άπλωσε το μείγμα στο κρανίο σου.

Κάνε μασάζ για περίπου 10 λεπτά και ξέπλυνέ το προσεκτικά με ένα ήπιο σαμπουάν και conditioner.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις