Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χρυσόγονος για ΠΓΔΜ: Ηττοπαθής η λογική Τσίπρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσόγονος για ΠΓΔΜ: Ηττοπαθής η λογική Τσίπρα

Με αρνητικό τρόπο σχολίασε τη θέση του Αλέξη Τσίπρα για την ονομασία της ΠΓΔΜ ο Κώστας Χρυσογόνος. Η λογική πως «ό.τι πάρουμε είναι κέδος», δείχνει ηττοπάθεια, επισημαίνει ο ευρωβουλευτής. «Το Σκοπιανό είναι ένα σοβαρό εθνικό θέμα, που κρατά 10ετίες. Δεν συμφωνώ με τη λογική Τσίπρα, που λέει ό,τι πάρουμε θα είναι κέρδος. Αυτή είναι μια […]

Με αρνητικό τρόπο σχολίασε τη θέση του Αλέξη Τσίπρα για την ονομασία της ΠΓΔΜ ο Κώστας Χρυσογόνος.

Η λογική πως «ό.τι πάρουμε είναι κέδος», δείχνει ηττοπάθεια, επισημαίνει ο ευρωβουλευτής.

«Το Σκοπιανό είναι ένα σοβαρό εθνικό θέμα, που κρατά 10ετίες. Δεν συμφωνώ με τη λογική Τσίπρα, που λέει ό,τι πάρουμε θα είναι κέρδος. Αυτή είναι μια ηττοπαθής λογική. Σοβαρή λύση στο Σκοπιανό θα υπάρξει μόνο με συνταγματική αλλαγή, κάτι που δεν διαφαίνεται. Επομένως λύση προς το παρόν δεν φαίνεται», τόνισε ο κ. Χρυσογόνος μιλώντας στο epsilontv.

Σκοπιανό: Νέο αδιέξοδο, ποιο το επικρατέστερο όνομα

Σχετικά με την οικονομία, ο κ. Χρυσόγονος τόνισε ότι είναι «αστείο πράγμα να λέμε για καθαρή έξοδο, όταν το δημόσιο χρέος είναι στο 108% του ΑΕΠ» και υπογράμμισε ότι με θηριώδες χρέος δεν μπορούμε να βγούμε στις αγορές.

Τέλος, χαρακτήρισε απαράδεκτη και προσχεδιασμένη την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη.

«Πολλές φορές οι σχεδιασμοί του Ρουβίκωνα προαναγγέλλονται και γίνονται κατ’ επανάληψη. Η πολιτική του Τόσκα βρίσκεται σε επίπεδο μωρού», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις