Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Σκοτώθηκαν” Άννα – Σωκράτης: Έξαλλη και η Μπακοδήμου (vid)
LIFESTYLE

“Σκοτώθηκαν” Άννα – Σωκράτης: Έξαλλη και η Μπακοδήμου (vid)

Άγριος καβγάς ξέσπασε στο Gala του Power of Love μεταξύ του Σωκράτη και της Άννας. Αφορμή ήταν τα likes της Άννας σε διαδικτυακά σχόλια ότι ο Σωκράτης χρησιμοποιεί την Κυριακή. Στον καβγά μπήκε και ο Πάνος, ενώ ο Σωκράτης άνοιξε έντονο διάλογο και με τη Μαρία Μπακοδήμου. «Είχε κάνει likes σε φωτογραφίες που με απεικόνιζαν […]

Άγριος καβγάς ξέσπασε στο Gala του Power of Love μεταξύ του Σωκράτη και της Άννας.

Αφορμή ήταν τα likes της Άννας σε διαδικτυακά σχόλια ότι ο Σωκράτης χρησιμοποιεί την Κυριακή. Στον καβγά μπήκε και ο Πάνος, ενώ ο Σωκράτης άνοιξε έντονο διάλογο και με τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Είχε κάνει likes σε φωτογραφίες που με απεικόνιζαν και είχε κάποια υβριστικά σχόλια προς εμένα και ως προς τη σχέση μου με την Κυριακή και σε αυτά τα σχόλια είχε πατήσει like η Άννα.

Υβριστικό σχόλιο σε δημόσια φωτογραφία που με απεικονίζει και γράφει ότι ο Σωκράτης χρησιμοποιεί την Κυριακή και σας τα κάνει όλα αυτά για τη ζήλεια και πάει η Άννα και πατάει like πάνω σε αυτό», είπε αρχικά ο Σωκράτης και στη συνέχεια κατηγόρησε την Άννα: «Και με πιάνει off the record και μου λέει “Σωκράτη, θες να ρίξουμε έναν καβγά;”», είπε ο Σωκράτης.

Power of Love: Ανατροπές και πολύ κλάμα στην αποχώρηση «έκπληξη» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις