Αθήνα

°C

Κυριακή

01

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τους έδωσε λαχτάρα o Κώστας Ευριπιώτης (vid)
LIFESTYLE

Τους έδωσε λαχτάρα o Κώστας Ευριπιώτης (vid)

Στο νοσοκομείο είναι ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, αντιμέτωπος με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αν και ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», βρέθηκε ξαφνικά σε δημόσιο νοσοκομείο και αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Πούλης που μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις για […]

Στο νοσοκομείο είναι ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, αντιμέτωπος με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αν και ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», βρέθηκε ξαφνικά σε δημόσιο νοσοκομείο και αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Πούλης που μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μετέφερε τις τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού.

«Ο Κώστας μας έκανε μια λαχτάρα. Είναι δυνατό παιδί. Τώρα έχει ένα πρόβλημα. Πήγε στο νοσοκομείο. Έγινε μια επέμβαση και μας είπαν ότι όλα πήγαν καλά. Μιλήσαμε και μαζί του προχθές στο τηλέφωνο. Μας είπε ότι όλα πήγαν καλά. Ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό. Ήταν περιοδεία. Ήταν κάποια κύστη στο κεφάλι. Δεν ξέρω λεπτομέρειες της επέμβασης. Ο Κώστας ήταν καλά. Ευδιάθετος. Σε σχέση με το πώς έφυγε τον ακούσαμε πολύ καλά», δήλωσε ο Σπύρος Πούλης.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις