Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ελεγκτές – τουρίστες ξεσκέπασαν παράνομο κύκλωμα
ΕΛΛΑΔΑ

Ελεγκτές – τουρίστες ξεσκέπασαν παράνομο κύκλωμα

Ελεγκτές – τουρίστες ξεσκέπασαν κύκλωμα παράνομης μεταφοράς ταξιδιωτών στη Μύκονο. Όπως αναφέρεται, ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), κατόπιν οδηγιών, παρακολούθησαν τις κινήσεις του κυκλώματος στη Μύκονο. Προσποιήθηκαν τους τουρίστες, μιλώντας μόνο αγγλικά, με την κατάλληλη ενδυμασία και δηλώνοντας ότι είναι Ελβετοί ή Αμερικάνοι, ζητούσαν VIP μεταφορά από το αεροδρόμιο και το λιμάνι. Διαβάστε […]

Ελεγκτές – τουρίστες ξεσκέπασαν κύκλωμα παράνομης μεταφοράς ταξιδιωτών στη Μύκονο.

Όπως αναφέρεται, ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), κατόπιν οδηγιών, παρακολούθησαν τις κινήσεις του κυκλώματος στη Μύκονο.

Προσποιήθηκαν τους τουρίστες, μιλώντας μόνο αγγλικά, με την κατάλληλη ενδυμασία και δηλώνοντας ότι είναι Ελβετοί ή Αμερικάνοι, ζητούσαν VIP μεταφορά από το αεροδρόμιο και το λιμάνι.

Διαβάστε ακόμα: Άγριο ξύλο μεταξύ αναρχικών και ομάδας του «πατέρα Κλεομένη» (pics)

Οι τιμές που τους ζητούσαν ήταν από 70 ως και 350 ευρώ την ώρα.

Το όχημα είχε ελβετικές πινακίδες και παρέπεμπε σε site τουριστικού γραφείου, το οποίο διαφημίζει τη μεταφορά Ελβετών και Γερμανών τουριστών σε βίλες της Μυκόνου.

Έτσι, μπήκαν σε ένα τέτοιο όχημα, όπου διαπίστωσαν ότι το όχημα στερούνταν όλων των νόμιμων εγγράφων για τη μεταφορά τουριστών, μιας και δεν είχε επαγγελματική στέγη.

Ο οδηγός κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου, αφού του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας.

Η υπόθεση ερευνάται φορολογικά, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες αρχές Ελβετίας και Γερμανίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις