Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αυλωνίτου – Ρωμανιάς: “Κόλαση” on air για το μνημόνιο (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυλωνίτου – Ρωμανιάς: “Κόλαση” on air για το μνημόνιο (vid)

Το «έλα να δεις» έγινε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου ήταν καλεσμένη και η Ελένη Αυλωνίτου. Ο Γιώργος Ρωμανιάς και η Ελένη Αυλωνίτου σχολίαζαν τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Θεσμούς για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης, Ο Γιώργος Ρωμανιάς μιλούσε για το επικαιροποιημένο μνημόνιο, σημειώνοντας ότι αποτελεί προαπαιτούμενο της «καθαρής εξόδου» η μείωση […]

Το «έλα να δεις» έγινε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου ήταν καλεσμένη και η Ελένη Αυλωνίτου.

Ο Γιώργος Ρωμανιάς και η Ελένη Αυλωνίτου σχολίαζαν τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Θεσμούς για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης,

Ο Γιώργος Ρωμανιάς μιλούσε για το επικαιροποιημένο μνημόνιο, σημειώνοντας ότι αποτελεί προαπαιτούμενο της «καθαρής εξόδου» η μείωση των συντάξεων Σε κάποιο σημείο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, τον διέκοψε και ακολούθησε.

Επικαιροποιημένο μνημόνιο: «Έξοδος» με… δεσμεύσεις έως το 2022

«Μη με διακόπτεις! Σε παρακαλώ, είσαι περιορισμένων γνώσεων κι έχεις το θράσος όταν μιλά ο άλλος να παρεμβαίνεις και να πετάς πατάτες! Αυτό κάνεις!

Έχεις περιορισμένες γνώσεις, επιφανειακές γνώσεις, δεν ξέρεις τίποτα σε βάθος και θες την ώρα που μιλάει ο άλλος να πετάς την πατάτα σου! Να μάθεις να ακούς όταν μιλάει ο άλλος«, έλεγε έξαλλος ο Γιώργος Ρωμανιάς.

Σκοτωμός Αυλωνίτου – Καμμένου on air: «Ζήτα συγγνώμη αλλιώς θα γίνει θέμα» (vid)

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον κατηγορούσε πως έλεγε ψέματα. Η Ελένη Αυλωνίτου υποστήριζε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θαν παλέψει για να μην μειωθούν οι συντάξεις. Ο Γιώργος Ρωμανιάς απαντούσε πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει… κουραφέξαλα!

Μάλιστα, στην συνέχεια την χαρακτήρισε «άρχοντα της πατάτας»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις