Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σκοπιανό: Για ανταλλάγματα στην κυβέρνηση κάνει λόγο η Βούλτεψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκοπιανό: Για ανταλλάγματα στην κυβέρνηση κάνει λόγο η Βούλτεψη

Για ακόμα μια φορά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη, επιτέθηκε στην κυβέρνηση. Μιλώντας στον ΘΕΜΑ fm η κ. Βούλτεψη έκανε λόγο για ανταλλάγματα που έχουν προσφερθεί στην ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να κλείσει το Μακεδονικό ζήτημα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος η κυβέρνηση να κρατηθεί στην εξουσία, πρόσθεσε. «Το πέμπτο μνημόνιο έχει αναφορές ότι έχουν […]

Για ακόμα μια φορά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη, επιτέθηκε στην κυβέρνηση.

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ fm η κ. Βούλτεψη έκανε λόγο για ανταλλάγματα που έχουν προσφερθεί στην ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να κλείσει το Μακεδονικό ζήτημα.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος η κυβέρνηση να κρατηθεί στην εξουσία, πρόσθεσε.

«Το πέμπτο μνημόνιο έχει αναφορές ότι έχουν υπογράψει τα πάντα. Έχει και μια πονηρή αναφορά ότι περνούν όλα στο υπερταμείο.  Δεν υπάρχει μεγαλύτερος ραγιαδισμός από το υπερταμείο. Η Ελλάδα κυβερνάται αυτή τη στιγμή από όλους τους δημαγωγούς μαζί».

Τσίπρας σε Μπουτάρη: Η Καλυψώ έφαγε τις πιο πολλές (vid)

Για το Σκοπιανό 

«Βλέπετε λευκό καπνό σήμερα για το Ονοματολογικό;».

Η κυρία Βούλτεψη απαντά: «Το όνομα είναι το απλά όχημα για τον αλυτρωτισμό. Πρέπει να μας πουν για ποιο νούμερο πουλάνε την Μακεδονία».

«Η κυβέρνηση αυτή είναι μια ασύμμετρη απειλή. Πουλάνε και την μάνα τους ακόμη για να μείνουν στην εξουσία. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις