Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χαμός με τον Σφακιανάκη – Τον «στόλισαν» στην Αλβανία (vid)
LIFESTYLE

Χαμός με τον Σφακιανάκη – Τον «στόλισαν» στην Αλβανία (vid)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στη γειτονική χώρα. Αν και η εμφάνισή του στα Τίρανα ήταν sold out, πανελίστες της αλβανικής τηλεόρασης τον… στόλισαν! Μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν ακολουθούν παρακάτω: «Εδώ στην Αλβανία που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις! Τον μποϊκοτάρω! Δεν στηρίζουμε αυτόν που από τα γεννοφάσκια του […]

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στη γειτονική χώρα.

Αν και η εμφάνισή του στα Τίρανα ήταν sold out, πανελίστες της αλβανικής τηλεόρασης τον… στόλισαν! Μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν ακολουθούν παρακάτω:

«Εδώ στην Αλβανία που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις! Τον μποϊκοτάρω! Δεν στηρίζουμε αυτόν που από τα γεννοφάσκια του μας προβοκάρει και μας πολεμάει! Αναμφίβολα αυτός είναι εθνικιστής, είναι ακροδεξιός. Τις νεοφασιστικές ιδεολογίες και τις νεοναζιστικές και όλους αυτούς που τις υποστηρίζουν, να βάλουν τις απόψεις και τις συναυλίες τους στα σκουπίδια».

Διαβάστε ακόμα: Ο Νότης Σφακιανάκης έμαθε αλβανικά! (vid)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το φθηνότερο εισιτήριο έκανε 120 ευρώ, πιο ακριβό από όσο έχουν τα αντίστοιχα εισιτήρια σε συναυλίες διεθνών καλλιτεχνών.

Να σημειωθεί πως γέμισε ασφυκτικά το Μέγαρο των Συνεδρίων στα Τίρανα χθες (24/5) ο Νότης Σφακιακάνης όπου πλήθος θαυμαστών έσπευσε να τον δει από κοντά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις