Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Το άγχος των πρώην του Χάρι – «Είναι δύσκολο…» (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Το άγχος των πρώην του Χάρι – «Είναι δύσκολο…» (pics)

Μίλησε στον ξένο Τύπο η καλεσμένη και πρώην του πρίγκιπα Χάρι, Κρεσίντα Μπόνας (Cressida Bonas). Η ίδια περιγράφει τι την πείραξε περισσότερο στον βασιλικό γάμο, αν και δέχτηκε με χαρά να παρευρεθεί σε αυτή του τη μεγάλη στιγμή. Όπως αποκάλυψε το 29χρονο μοντέλο, είχε άγχος για τον γάμο αλλά όχι επειδή παντρευόταν ο πρώην της, αλλά για […]

Μίλησε στον ξένο Τύπο η καλεσμένη και πρώην του πρίγκιπα Χάρι, Κρεσίντα Μπόνας (Cressida Bonas).

Η ίδια περιγράφει τι την πείραξε περισσότερο στον βασιλικό γάμο, αν και δέχτηκε με χαρά να παρευρεθεί σε αυτή του τη μεγάλη στιγμή.

Όπως αποκάλυψε το 29χρονο μοντέλο, είχε άγχος για τον γάμο αλλά όχι επειδή παντρευόταν ο πρώην της, αλλά για το ενδυματολογικό!

Διαβάστε ακόμα: Μέγκαν Μαρκλ: Όλα όσα της απαγορεύουν μετά τον γάμο

«Οι φίλοι μου αρχίζουν να παντρεύονται, πράγμα που σημαίνει πως έρχεται το δίλημμα της βρετανικής ενδυμασίας γάμου. Τα καπέλα. Γιατί βρίσκω τόσο δύσκολα τα καπέλα; Είναι δύσκολο να τα φορέσει κανείς, δύσκολο να τα κοιτά κανείς και εξαιρετικά δύσκολο γι’ αυτόν που κάθεται από πίσω σου στα στασίδια της εκκλησίας», παραδέχτηκε.

Και συνέχισε: «Τις περισσότερες φορές αποφεύγω τα καπέλα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αποδοκιμαστικά σχόλια από τις παλαιότερες γενιές. Το περασμένο Σαββατοκύριακο παρακολούθησα τον βασιλικό γάμο. Η πρόσκληση σαφώς δήλωνε πως οι καλεσμένοι έπρεπε να φορούν καπέλα. Απαίσιο».

 

Η Κρεσίντα Μπόνας ήταν σύντροφος του 33χρονου Χάρι για 2 περίπου χρόνια όταν της τον γνώρισε η ξαδέρφη του πριγκίπισσα Ευγενία, αλλά χώρισαν φιλικά το 2014.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις