Η στιγμή της σύλληψης του Γουάινστιν (pics+vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Η στιγμή της σύλληψης του Γουάινστιν (pics+vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Συνελήφθη σήμερα (25/5) Παρασκευή ο Χάρβει Γουάινστιν (Harvey Weinstein) μετά τις κατηγορίες βιασμού. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης του πέρασε χειροπέδες σήμερα (25/5) το πρωί, με τον ίδιο να παραδίδεται εν τέλει μόνος του στις αρμόδιες Αρχές. Στο αστυνομικό τμήμα του νότιου Μανχάταν, τον περίμεναν, εκτός από τον Εισαγγελέα, και εκατοντάδες δημοσιογράφοι. Διαβάστε ακόμα: Ο Μπραντ Πιτ απείλησε […]

25.05.2018 | 16:27

Συνελήφθη σήμερα (25/5) Παρασκευή ο Χάρβει Γουάινστιν (Harvey Weinstein) μετά τις κατηγορίες βιασμού.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης του πέρασε χειροπέδες σήμερα (25/5) το πρωί, με τον ίδιο να παραδίδεται εν τέλει μόνος του στις αρμόδιες Αρχές.

Στο αστυνομικό τμήμα του νότιου Μανχάταν, τον περίμεναν, εκτός από τον Εισαγγελέα, και εκατοντάδες δημοσιογράφοι.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπραντ Πιτ απείλησε να σκοτώσει τον Γουάινστιν!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, «τουλάχιστον» μία από τις κατηγορίες θα αφορά τη σεξουαλική επίθεση το 2004 εναντίον της Λουτσία Έβανς, μιας επίδοξης ηθοποιού την οποία ο Γουάινστιν φέρεται να ανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ.

Ο άλλοτε πανίσχυρος κινηματογραφικός παραγωγός του Χόλυγουντ, κατηγορείται από δεκάδες γυναίκες για σεξουαλική επίθεση.

Εναντίον του Χάρβει Γουάινστιν απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό, για σεξουαλική κακοποίηση και σεξουαλική εκμετάλλευση για περιστατικά που αφορούν σε δυο διαφορετικές γυναίκες.

Όπως συμφώνησαν οι δικηγόροι του, αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος, πληρώνοντας εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων, ενώ θα φορέσει ηλεκτρονικό βραχιολάκι παραδίδοντας το διαβατήριό του.

Οι πρώτες μαρτυρίες δημιούργησαν το ισχυρό κίνημα #MeToo, το οποίο με τη σειρά του προκάλεσε την πτώση δεκάδων ισχυρών ανδρών από πολλούς χώρος, όπως ο κινηματογράφος και η μουσική.

Σημειώνεται πως η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Χάρβεϊ Γουάνστιν ξέσπασε στις 5 Οκτωβρίου με σχετική δημοσίευση στους New York Times.

Exit mobile version