Αθήνα

°C

Τρίτη

19

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Παγκόσμια είδηση οι γονείς που έκαναν έξωση στον γιο τους
ΚΟΣΜΟΣ

Παγκόσμια είδηση οι γονείς που έκαναν έξωση στον γιο τους

Γνωστοί σε ολόκληρη την υφήλιο έχουν γίνει οι γονείς ενός 30χρονου στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι έκαναν μήνυση και έξωση στο παιδί τους, για να ανεξαρτητοποιηθεί. Οι γονείς έδιωξαν από το σπίτι τον γιό τους Μάικλ Ροτόντο γιατί δεν πληρώνει ενοίκιο στο πατρικό του, δεν βοηθά με τις δουλειές του σπιτιού, ενώ δεν έχει δεχθεί […]

Γνωστοί σε ολόκληρη την υφήλιο έχουν γίνει οι γονείς ενός 30χρονου στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι έκαναν μήνυση και έξωση στο παιδί τους, για να ανεξαρτητοποιηθεί.

Οι γονείς έδιωξαν από το σπίτι τον γιό τους Μάικλ Ροτόντο γιατί δεν πληρώνει ενοίκιο στο πατρικό του, δεν βοηθά με τις δουλειές του σπιτιού, ενώ δεν έχει δεχθεί τα χρήματα που του πρόσφεραν προκειμένου να ανοίξει το δικό του σπίτι.

Κατέφυγαν σε αυτή την κίνηση, επειδή δεν ήξερα πλέον τι άλλο να κάνουν, εξήγησε ο δικηγόρος τους, Αντονι Αντοράντε.

«Αποφασίσαμε ότι πρέπει να φύγεις από αυτό το σπίτι αμέσως», ανέφερε η πρώτη επιστολή που του έδωσαν, στις 2 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Οταν ο 30χρονος την αγνόησε, οι γονείς του συνέταξαν μία κανονική ειδοποίηση έξωσης, με τη βοήθεια του δικηγόρου τους. «Με αυτή, σου κάνουμε έξωση. Θα ακολουθήσει νομική διαδικασία αν δεν φύγεις έως τις 15 Μαρτίου 2018», ανέφερε αυτή, με ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου.

Δεκάχρονη έμεινε έγκυος μετά από βιασμό – Σάλος στη χώρα

Όταν δεν έπιασε ούτε αυτό, οι γονείς πρόσφεραν στον γιο τους 1.100 δολάρια για να φύγει. «Υπάρχουν δουλειές ακόμη και για εκείνους με ανεπαρκή προϋπηρεσία, όπως εσύ. Βρες μια δουλειά, πρέπει να δουλέψεις!», του είπαν. Εως τις 30 Μαρτίου κατάλαβαν ότι ο γιος τους δεν είχε καμία πρόθεση να τα μαζέψει. Ετσι, κατέληξαν στα δικαστήρια.

Μετά από 5 ειδοποιήσεις έξωσης, τελικά, η Κριστίνα και ο Μαρκ Ροτόντο έκαναν μήνυση στο παιδί τους στις 7 Μαΐου.

Ο ίδιος ο Μάικλ μίλησε στη Daily Mail και αποκάλυψε πως η κρίση στη σχέση του με τους γονείς του σχετίζεται με την μάχη κηδεμονίας που δίνει για τον δικό του γιο.

Όπως εξηγεί, έχασε την κηδεμονία του αγοριού τον περασμένο Σεπτέμβρη. Ο μικρός ζει πλέον αποκλειστικά με τη μητέρα του, με την οποία ο Μάικλ δεν είχε ποτέ παντρευτεί αλλά ούτε και είχε ποτέ δεσμό μαζί της.

Ο ίδιος είχε καταθέσει αίτηση στο αμερικανικό κράτος για να καλυφθούν τα δικαστικά του έξοδα, στο πλαίσιο της διεκδίκησης της κηδεμονίας,  δηλώνοντας άπορος.

Αν έβρισκε δουλειά, θα έχανε αυτό το προνόμιο.

Παρά τις εξηγήσεις που τους παρείχε, οι γονείς του Μάικλ ήταν πεπεισμένοι ότι το θέμα του γιου τους ήταν απλά μία ακόμη υπεκφυγή για να μην δουλέψει. Εξάλλου, ο νεαρός ζει εδώ και οκτώ χρόνια στο σπίτι τους (μετά από ένα μικρό διάλειμμα στα 22 του χρόνια, όταν και έζησε μόνος του για 1 έτος) χωρίς να εκφράσει την παραμικρή επιθυμία να βρει δουλειά.

Ο ίδιος ωστόσο, δηλώνει ότι δεν μπορεί να βρει δουλειά όχι γιατί είναι τεμπέλης, αλλά επειδή είναι «πολύ απασχολημένος» με τη δικαστική μάχη για το παιδί του – η οποία πάντως δεν έχει καν ξεκινήσει.

Δημοσιογράφος βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της

Σύμφωνα με την Daily Mail o Μάικλ είχε εργαστεί για ένα μικρό διάστημα πριν από οχτώ χρόνια στην γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Best Buy. Ωστόσο παραιτήθηκε σύντομα, υποβάλλοντας μάλιστα μήνυση στην εταιρεία γιατί «έκανε διακρίσεις εις βάρος του» αναγκάζοντάς τον να δουλεύει Σάββατα, τη μόνη μέρα σύμφωνα με τον ίδιο που μπορούσε να βλέπει το παιδί του.

Επίσης, όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ της Daily Mail, ο Ροτόντο είχε εγγραφεί στο κολέγιο με τα χρήματα των γονιών του, αλλά είχε παρατήσει τις σπουδές του επειδή τον δυσκόλεψαν τα μαθηματικά.

Ο νεαρός, μετά την ολοκλήρωση της δίκης, δήλωσε έξαλλος για την «άδικη» απόφαση κατηγορώντας τον δικαστή ότι ήταν προκατειλημμένος εναντίον του επειδή είναι «φιλελεύθερος millenial».

Επίσης αρνήθηκε να μιλήσει στους γονείς του φεύγοντας από το δικαστήριο, κρατώντας τους «μούτρα».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις