Είναι επίσημο – Ανακοινώθηκε ο Λιβάγια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Είναι επίσημο – Ανακοινώθηκε ο Λιβάγια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η ΑΕΚ απέκτησε τα δικαιώματα του Μάρκο Λιβάγια, κάτι που έγινε γνωστό τόσο από την πλευρά της Ένωσης, όσο και από αυτή της Λας Πάλμας. Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέβαλε το 1,8 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν για την αγορά των δικαιωμάτων του Μάρκο Λιβάγια από την Λας Πάλμας και ανακοίνωσε την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού. Η […]

25.05.2018 | 07:48

Η ΑΕΚ απέκτησε τα δικαιώματα του Μάρκο Λιβάγια, κάτι που έγινε γνωστό τόσο από την πλευρά της Ένωσης, όσο και από αυτή της Λας Πάλμας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέβαλε το 1,8 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν για την αγορά των δικαιωμάτων του Μάρκο Λιβάγια από την Λας Πάλμας και ανακοίνωσε την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού.

Η επιβεβαίωση ήρθε και από την πλευρά του ισπανικού συλλόγου, που ανέφερε πως ολοκληρώθηκε το deal με την ΑΕΚ, έναντι του ποσού των 2 εκατ.

«Βόμβα» με Παπασταθόπουλο μετά το τηλεφώνημα

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε τη διαδικασία ενεργοποίησης του δικαιώματος αγοράς του Μάρκο Λιβάια από τη Λας Πάλμας, όπως είχε το περιθώριο να κάνει μέχρι τις 15/6/2018”.

Η ανακοίνωση της Λας Πάλμας

“Ο ελληνικός σύλλογος είχε μια οψιόν αγοράς για τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Λιβάγια, που έπρεπε να ενεργοποιήσει πριν από τις 15 Ιουνίου 2018. Η εξαιρετική απόδοση του παίκτη (πρώτου σκόρερ της ομάδας) οδήγησε την ΑΕΚ να ασκήσει το δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του.

Χιμένεθ: Δεν είμαι σίγουρος εάν θα συνεχίσω…

Για να συμβεί αυτό, η Λας Πάλμας έλαβε 2 εκατ. ευρώ. 200.000 ευρώ για τον δανεισμό του και 1,8 εκατ. για την ενεργοποίηση της οψιόν.

Ο Μάρκο Λιβάγια ήρθε στη Λας Πάλμας τον Ιούλιο του 2016 ως ελεύθερος από την Ρούμπιν Καζάν και υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια. Έπαιξε συνολικά σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας 6 γκολ. Τη σεζόν αυτή έπαιξε ως δανεικός στην ΑΕΚ, μια ομάδα με την ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και θα παίξει στα προκριματικά του Champions League”.

 

Exit mobile version