Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Εκτός Βουλής» ο Γιάννης Λαγός της Χρυσής Αυγής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εκτός Βουλής» ο Γιάννης Λαγός της Χρυσής Αυγής

Ποινή 15 ημερών έλαβε ο Γιάννης Λαγός, βουλευτής της Χρυσής Αυγής για το επεισόδιο με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Σύμφωνα με απόφαση της ολομέλειας ο βουλευτής θα αποκλειστεί από τις συνεδριάσεις για 15 ημέρες ενώ θα του επιβληθεί και περικοπή της μισής μηνιαίας βουλευτικής του αποζημίωσης. Το πειθαρχικό μέτρο επιβλήθηκε στον βουλευτή για […]

Ποινή 15 ημερών έλαβε ο Γιάννης Λαγός, βουλευτής της Χρυσής Αυγής για το επεισόδιο με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Σύμφωνα με απόφαση της ολομέλειας ο βουλευτής θα αποκλειστεί από τις συνεδριάσεις για 15 ημέρες ενώ θα του επιβληθεί και περικοπή της μισής μηνιαίας βουλευτικής του αποζημίωσης.

Το πειθαρχικό μέτρο επιβλήθηκε στον βουλευτή για ανάρμοστη συμπεριφορά με υβριστικές του αναφορές, και για δηλώσεις που καλλιεργούν το μίσος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Βουλής.

Διαβάστε ακόμα:

Τι να προσέξετε στη φορολογική δήλωση αν είστε φιλοξενούμενος

Ο Γιάννης Λαγός είχε χρησιμοποιήσει εκφράσεις όπως “προδότες” και “πουλημένοι” προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με τον Νίκο Ξυδάκη.

Πριν από τη λήψη απόφασης, δόθηκαν στον βουλευτή 5 λεπτά προκειμένου να αναπτύξει τη θέση του.

Ο Ιωάννης Λαγός έκανε λόγο για επιλεκτική δημοκρατία, είπε ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ακούστηκαν στην αίθουσα αναφορές σε βάρος του από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Ν. Ξυδάκης, Χρ. Μαντάς, Χρ. Λάππας) για τις οποίες δεν κινήθηκε αντίστοιχη διαδικασία και κατηγόρησε τον Πρόεδρο της Βουλής ότι ενεργεί ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις