Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χαλασμός στο Power of Love – Τα “πήρε” η Μπακοδήμου (vid)
LIFESTYLE

Χαλασμός στο Power of Love – Τα “πήρε” η Μπακοδήμου (vid)

Διαστάσεις… θρίλερ παίρνει η κόντρα στο σπίτι του Power of Love ανάμεσα στον Σωκράτη και τον Νίκο. Η Βίβιαν ξεκίνησε νέο «πόλεμο», στον οποίο πήρε μέρος και η Άννα, με την Μαρία Μπακοδήμου να… φουντώνει. Όλα ξεκίνησαν όταν η Βίβιαν είπε ότι ο Σωκράτης κάνει τα πάντα για να μείνει στο παιχνίδι. «Εγώ ήρθα στο […]

Διαστάσεις… θρίλερ παίρνει η κόντρα στο σπίτι του Power of Love ανάμεσα στον Σωκράτη και τον Νίκο.

Η Βίβιαν ξεκίνησε νέο «πόλεμο», στον οποίο πήρε μέρος και η Άννα, με την Μαρία Μπακοδήμου να… φουντώνει.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βίβιαν είπε ότι ο Σωκράτης κάνει τα πάντα για να μείνει στο παιχνίδι. «Εγώ ήρθα στο παιχνίδι και για επαγγελματικούς σκοπούς. Και το έπαθλο να κερδίσω δεν θα μου μείνει δεκάρα, θα τα δώσω όλα στη μάνα μου για να κλείσει τρύπες», απάντησε εκείνος.

Power of Love: Έπιασε… δουλειά ο Αλέξανδρος (vid)

Μετά από αυτό οι τόνοι ανέβηκαν πολύ καθώς ο Σωκράτης άρχισε να περιπαίζει τη Βίβιαν ότι παρακολουθεί τα live του στο Instagram, ενώ εκείνη δεν το παραδεχόταν. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν η κουβέντα έφτασε για μια ακόμα φορά στην ηλικία του Νίκου.

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Νίκος – Σωκράτης! (vid)

Το κερασάκι έβαλε η Άννα, η οποία κατηγόρησε τον Σωκράτη για την όλη συμπεριφορά του και ανέφερε ότι συχνά η Κυριακή κλαίει εξαιτίας του. Σε απόγνωση η Κυριακή Τσανικίδη σηκώθηκε από τον καναπέ και αποχώρησε κλαίγοντας.

Power of Love – Spoiler: Η αποχώρηση (25/5) που δεν περιμένει κανείς

Ο Σωκράτης, ανέβηκε τη σκάλα και παραβιάζοντας του κανόνες του Power of Love πέρασε στο σπίτι των κοριτσιών για να βρει την Κυριακή. Μερική ώρα αργότερα, το ζευγάρι επέστρεψε και η παρουσιάστρια ενημέρωσε τον Σωκράτη πως στο Gala της Παρασκευής θα του ανακοινώσει αν παίρνει κίτρινη κάρτα ή όχι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις