Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Προσοχή! Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή! Ανακαλείται συμπλήρωμα διατροφής

Συμπλήρωμα διατροφής γνωστής εταιρείας ανακαλεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων. Ο ΕΟΦ προχώρησε στην ανάκληση παρτίδας του συμπληρώματος διατροφής «JOHN NOA WORTS Σιρόπι Νο 7». Η ανάκληση αφορά την παρτίδα 230118 (ημ. λήξης: 01/2020) του συμπληρώματος διατροφής «JOHN NOA WORTS, σιρόπι κατάλληλο για τις αρθρώσεις με γεύση εσπεριδοειδών, Νο 7», λόγω διαφοροποίησης στην εμφάνισή του (διαφοροποίηση στο […]

Συμπλήρωμα διατροφής γνωστής εταιρείας ανακαλεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων.

Ο ΕΟΦ προχώρησε στην ανάκληση παρτίδας του συμπληρώματος διατροφής «JOHN NOA WORTS Σιρόπι Νο 7».

Η ανάκληση αφορά την παρτίδα 230118 (ημ. λήξης: 01/2020) του συμπληρώματος διατροφής «JOHN NOA WORTS, σιρόπι κατάλληλο για τις αρθρώσεις με γεύση εσπεριδοειδών, Νο 7», λόγω διαφοροποίησης στην εμφάνισή του (διαφοροποίηση στο χρώμα), που το καθιστά μη σύμφωνο με τις προδιαγραφές του προϊόντος.

Διαβάστε ακόμα:

Παιδική παχυσαρκία: Στοιχεία που προβληματίζουν

Η παρούσα απόφαση αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της δημόσιας υγείας όπως μεταδίδει και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι επιχειρήσεις που είναι υπεύθυνες για τη διακίνηση του προϊόντος στην Ελλάδα οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους πελάτες τους, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά, και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ σε περίπτωση που το προϊόν εξήχθη σε άλλη χώρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις