Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγικό δυστύχημα – ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό δυστύχημα – ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου (pics)

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (24/5) γύρω στις 08.20 στη Μεταμόρφωση, στην οδό Παπανδρέου 119. Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και πολλά άτομα να τραυματιστούν. Το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του ΙΧ, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, αν και πολλοί […]

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (24/5) γύρω στις 08.20 στη Μεταμόρφωση, στην οδό Παπανδρέου 119.

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και πολλά άτομα να τραυματιστούν.

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός του ΙΧ, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, αν και πολλοί μιλούν για σύγκρουση με άλλο όχημα, νωρίτερα.

Διαβάστε ακόμα: ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου – 1 νεκρός και τραυματίες

Το θύμα του τροχαίου 

Ο άτυχος 50χρονος περίμενε στη στάση του λεωφορείου μαζί με άλλους πολίτες όταν ξαφνικά το ΙΧ που οδηγούσε άνδρας αλβανικής καταγωγής έπεσε στη στάση παρασέρνοντας τον ίδιο και ένα 78χρονο. Ο πρώτος έχασε τη ζωή του, ενώ ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Ο οδηγός του ΙΧ ήταν αναίσθητος, ενώ το θύμα έμοιαζε να μην αναπνέει», ήταν τα πρώτα λόγια μίας γυναίκας που ήταν στο σημείο του τροχαίου στη Μεταμόρφωση.

Τραυματίες ήταν και ο οδηγός του ΙΧ καθώς και η 9 ετών κόρη του που επέβαινε στο αυτοκίνητο, με τους ενήλικες να έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ και το κοριτσάκι στο νοσοκομείο Παίδων.

 

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκαν και οι δύο αερόσακοι του αυτοκινήτου, ενώ η στάση διαλύθηκε.

Να σημειωθεί πάντως πως το παιδί που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, όπως προκύπτει, δεν φορούσε ζώνη.

Διαβάστε ακόμα: Ανατροπή – σοκ για τη μοιραία σύγκρουση (vid)

Δεν προκύπτει σύγκρουση με άλλο ΙΧ

«Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση», τονίζουν στο ΑΠΕ πηγές της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις