Στην ανακρίτρια η γιατρός του Λαϊκού νοσοκομείου

ΕΛΛΑΔΑ

Στην ανακρίτρια η γιατρός του Λαϊκού νοσοκομείου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο η γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου, η οποία εμπλέκεται στο σκάνδαλο των αντικαρκινικών φαρμάκων. Η 44χρονη γιατρός η οποία φέρεται να είχε βασικό ρόλο στην όλη υπόθεση, μετά την σύλληψη της πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια Διαφθοράς. Διαβάστε ακόμα: Καταγγελία! Κακοποίηση αυτιστικού μαθητή από εκπαιδευτικούς (vid) […]

24.05.2018 | 14:45

Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο η γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου, η οποία εμπλέκεται στο σκάνδαλο των αντικαρκινικών φαρμάκων.

Η 44χρονη γιατρός η οποία φέρεται να είχε βασικό ρόλο στην όλη υπόθεση, μετά την σύλληψη της πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια Διαφθοράς.

Διαβάστε ακόμα:

Καταγγελία! Κακοποίηση αυτιστικού μαθητή από εκπαιδευτικούς (vid)

Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος της αφορούν τα κακουργηματικού βαθμού αδικήματα της απάτης και της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Η κατηγορουμένη εργαζόταν ως επίκουρος, βοηθός δύο ογκολόγων στο Λαϊκό Νοσοκομείο και η ανάμειξη της στην υπόθεση, σύμφωνα με τη δικογραφία, προκύπτει από εικονικές συνταγογραφήσεις που εντοπίστηκαν κατά τον εσωτερικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο νοσοκομείο μετά τις πρώτες συλλήψεις.

Exit mobile version