Εξαγριωμένοι Ρομά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς

ΕΛΛΑΔΑ

Εξαγριωμένοι Ρομά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Εξαγριωμένοι Ρομά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport. gr, τους επιτέθηκαν με πέτρες και τους δάγκωναν, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που έγινε σε καταυλισμό τους στο Πυρί Θηβών. Την έντονη διαμαρτυρία τους προς τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, εκφράζει με έγγραφο της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας (ΕΑΣΥΦ), με αφορμή τον τραυματισμό συναδέλφων στη μεγάλη […]

24.05.2018 | 13:15

Εξαγριωμένοι Ρομά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport. gr, τους επιτέθηκαν με πέτρες και τους δάγκωναν, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που έγινε σε καταυλισμό τους στο Πυρί Θηβών.

Την έντονη διαμαρτυρία τους προς τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, εκφράζει με έγγραφο της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας (ΕΑΣΥΦ), με αφορμή τον τραυματισμό συναδέλφων στη μεγάλη επιχείρηση – σκούπα.

Διαβάστε ακόμα: Ανατροπή – σοκ για τη μοιραία σύγκρουση (vid)

Στην επιχείρηση συμμετείχαν και πέντε αστυνομικοί της Α’ ΟΠΚΕ Φθιώτιδας οι οποίοι μαζί με δυο ακόμη συναδέλφους τους από την Ασφάλεια Λιβαδειάς, τραυματίστηκαν από επίθεση εξαγριωμένων Ρομά, ενώ προκλήθηκαν και φθορές στο αυτοκίνητο της υπηρεσίας.

Μάλιστα σε έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, γίνεται λόγος για τραυματισμούς αστυνομικών «από πέτρες μέχρι και δαγκώματα ενώ προκλήθηκαν φθορές σε υπηρεσιακά οχήματα».

Να σημειωθεί πως δύο γυναίκες και ένας άνδρας συνελήφθησαν «για απρόκλητη επίθεση σε βάρος αστυνομικών που διενεργούσαν ελέγχους, πρόκληση φθορών σε αστυνομικό όχημα, ενώ επιπρόσθετα αντιστάθηκαν κατά την σύλληψή τους».

Exit mobile version