Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συμβόλαιο θανάτου με λάθος στόχο – Για άλλον είχαν εντολή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμβόλαιο θανάτου με λάθος στόχο – Για άλλον είχαν εντολή

Συμβόλαιο θανάτου με λάθος στόχο… Του Πέτρου Καρσιώτη Δύο Αλβανοί υπήκοοι ανέλαβαν «συμβόλαιο θανάτου» έναντι αμοιβής, με εντολή να σκοτώσουν στο Κερατσίνι ομοεθνή τους, αλλά εν τέλει δολοφόνησαν τον 32χρονο μπατζανάκη του υποψήφιου στόχου όταν αντέδρασε και άρχισε να τους καταδιώκει! Τα συνταρακτικά στοιχεία τόσο της ηθικής αυτουργίας σε δολοφονία όσο και του… λάθος στόχου, […]

Συμβόλαιο θανάτου με λάθος στόχο…

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δύο Αλβανοί υπήκοοι ανέλαβαν «συμβόλαιο θανάτου» έναντι αμοιβής, με εντολή να σκοτώσουν στο Κερατσίνι ομοεθνή τους, αλλά εν τέλει δολοφόνησαν τον 32χρονο μπατζανάκη του υποψήφιου στόχου όταν αντέδρασε και άρχισε να τους καταδιώκει!

Τα συνταρακτικά στοιχεία τόσο της ηθικής αυτουργίας σε δολοφονία όσο και του… λάθος στόχου, έρχονται στο φως μέσα από την εξιχνίαση της δολοφονίας του 32χρονου Αλβανού, που διαπράχθηκε το Νοέμβριο του 2016, στο Κερατσίνι.

Δράστες, ανακοίνωσε η Αστυνομία, είναι δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 και 32 χρόνων.

Ο 32χρονος, που θεωρείται συνεργός στο “συμβόλαιο θανάτου” είναι ήδη στη φυλακή καθώς έχει συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Διαβάστε ακόμη:

Μέχρι και ομηρεία εν κινήσει στο «βιογραφικό» των Γεωργιανών

Ο 31χρονος, όμως, που είναι και ο εκτελεστής έχει διαφύγει και ήδη γίνονται οι ενέργειες για την έκδοση Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της  Ασφάλειας οι δύο εκτελεστές είχαν αναλάβει με εντολή ομοεθνή τους να δολοφονήσουν τον 31χρονο Αλβανό με τον οποίο ο ηθικός αυτουργός είχε διαφορές.

Ο πραγματικός στόχος των εκτελεστών, αντιλαμβανόμενος την κίνηση των πιστολέρο κρύφτηκε.

Ο μπατζανάκης του όμως που ήταν μαζί του μπήκε στο αυτοκίνητο και τους καταδίωξε.

Τότε ο 31χρονος εκτελεστής τον πυροβόλησε και έτσι βρέθηκε από την Αστυνομία νεκρός στο αυτοκίνητό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις