Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εφιαλτικές στιγμές για 50χρονη οδηγό ταξί
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφιαλτικές στιγμές για 50χρονη οδηγό ταξί

Του Πέτρου Καρσιώτη Στιγμές τρόμου έζησε και περιέγραψε στην αστυνομία μία 50χρονη οδηγός ταξί η οποία έπεσε θύμα ληστείας από ομάδα τουλάχιστον δέκα ανηλίκων στο Μενίδι! Η βιοπαλαιστής, όπως είπε στους αστυνομικούς, είχε παραλάβει επιβάτες από άλλη συνοικία και κατευθύνθηκε στις Αχαρνές. Εκεί σε κάποιο σημείο της λεωφόρου Φιλαδελφείας, που είναι ένας από τους πιο […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στιγμές τρόμου έζησε και περιέγραψε στην αστυνομία μία 50χρονη οδηγός ταξί η οποία έπεσε θύμα ληστείας από ομάδα τουλάχιστον δέκα ανηλίκων στο Μενίδι!

Η βιοπαλαιστής, όπως είπε στους αστυνομικούς, είχε παραλάβει επιβάτες από άλλη συνοικία και κατευθύνθηκε στις Αχαρνές.

Εκεί σε κάποιο σημείο της λεωφόρου Φιλαδελφείας, που είναι ένας από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Μενιδίου, ξεκίνησε η αποβίβαση των πελατών.

Δεν είχαν απομακρυνθεί, όταν από τα στενά  ξεπετάχτηκαν δέκα ανήλικοι, Ρομά όπως είπε η ίδια, οι οποίοι περικύκλωσαν το ταξί και άρχισαν να απειλούν λεκτικά την έντρομη γυναίκα οδηγό να τους παραδώσει όσα χρήματα είχε στο ταξί.

Συλλήψεις στη «γέφυρα του τρόμου»

Μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά καθώς απειλούσαν ότι θα την τραυματίσουν, αναγκάστηκε να παραδώσει 230 ευρώ, που είχε στο ταμείο του ταξί.

Τότε μόνο οι ανήλικοι εξαφανίστηκαν και πάλι τρέχοντας στα γύρω στενά. Η οδηγός του ταξί τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Ομάδες ΔΙΑΣ και αστυνομικοί περιπολικών σάρωσαν την περιοχή χωρίς όμως να βρουν τους ανήλικους ληστές κι έτσι την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια Μενιδίου, καθώς υπάρχει φόβος ότι η πολυάριθμη ομάδα των Ρομά θα ξαναχτυπήσει.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις