Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Ο πιο cool τρόπος να τονίσεις τα ζυγωματικά
ΓΥΝΑΙΚΑ

Ο πιο cool τρόπος να τονίσεις τα ζυγωματικά

Μεγάλο κεφάλαιο τα ζυγωματικά. Αν δεν τα τονίσεις σωστά, μπορεί να χάσεις πολλούς πόντους από την ομορφιά σου. Και ναι, δεν είναι ανάγκη να έχεις παλέτες, πινέλα και σφουγγαράκια. Το μόνο που θες είναι ένα foundation ή ένα concealer. Πάρε δύο μπατονέτες κι ένα ματ foundation ή ένα concealer σε ένα με δύο τόνους πιο […]

Μεγάλο κεφάλαιο τα ζυγωματικά. Αν δεν τα τονίσεις σωστά, μπορεί να χάσεις πολλούς πόντους από την ομορφιά σου. Και ναι, δεν είναι ανάγκη να έχεις παλέτες, πινέλα και σφουγγαράκια.

Το μόνο που θες είναι ένα foundation ή ένα concealer.

Πάρε δύο μπατονέτες κι ένα ματ foundation ή ένα concealer σε ένα με δύο τόνους πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σου.

Τοποθέτησε τη μία μπατονέτα πάνω στα ζυγωματικά, ξεκινώντας από το κέντρο του αυτιού με φορά που να δείχνει την εξωτερική γωνία των χειλιών για να κάνεις το περίγραμμα.

Φρέσκια, σαν… πορτοκάλι!

Με την άλλη μπατονέτα, πάρε λίγη από την ποσότητα του σκούρου foundation και άπλωσε κατά μήκος της γραμμής που έχεις κάνει με την μπατονέτα. Φρόντισε η γραμμή να είναι διακεκομμένη για να γίνει πιο εύκολα το blending.

Με ένα beauty blender μικρού μεγέθους άρχισε να σβήνεις τη διακεκομμένη γραμμή.

Με ένα πιο φωτεινό foundation φώτισε τα σημεία κάτω από τα μάτια σου, ενώ πολύ ελαφριά πέρνα το σε όλο το πρόσωπο για να έχεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις