Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Νότης Σφακιανάκης έμαθε αλβανικά! (vid)
LIFESTYLE

Ο Νότης Σφακιανάκης έμαθε αλβανικά! (vid)

Αλβανικά φαίνεται να έμαθε ο Νότης Σφακιανάκης για τις ανάγκες της συναυλίας του στην Αλβανία. Ένα μόλις 24ωρο πριν από τη μεγάλη συναυλία του στα Τίρανα, ο Έλληνας τραγουδιστής απηύθυνε μήνυμα στους Αλβανούς και μάλιστα στη γλώσσα τους. Την ίδια ώρα οι Αλβανοίτον κατηγορούν για εθνικιστικές δηλώσεις εναντιόν της χώρας τους και όπως λένε ενοχλούνται […]

Αλβανικά φαίνεται να έμαθε ο Νότης Σφακιανάκης για τις ανάγκες της συναυλίας του στην Αλβανία.

Ένα μόλις 24ωρο πριν από τη μεγάλη συναυλία του στα Τίρανα, ο Έλληνας τραγουδιστής απηύθυνε μήνυμα στους Αλβανούς και μάλιστα στη γλώσσα τους.

Την ίδια ώρα οι Αλβανοίτον κατηγορούν για εθνικιστικές δηλώσεις εναντιόν της χώρας τους και όπως λένε ενοχλούνται γιατί είναι υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε πολλοί καλλιτέχνες καλούν τον κόσμο να μποϊκοτάρουν τη συναυλία του τραγουδιστή στα Τίρανα,  όμως εκείνος αρνείται τα πάντα και είπε πώς του βάζουν λόγια στο στόμα του που ποτέ δεν έχει πει.

Διαβάστε ακόμα:

Ήρθε το «τέλος» για τους Ράδιο Αρβύλα

Συγκεκριμένα ο κ. Σφακιανάκης σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μιλάει σε μεγάλο αλβανικό μέσο ενόψει της συναυλίας του. Λέει λοιπόν ο τραγουδιστής στα ελληνικά:

«Δεν έχεις πει παραμικρό και σου βάζουν το στόμα λόγια που δεν τα άκουσε ποτέ άνθρωπος. Οι κάτοικοι του τόπου είναι αρχαίοι Ιλλυρείς» και συνεχίζει στα αλβανικά «Σας θέλω πολύ σας περιμένω στο Μέγαρο των συνεδριών».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις